Mirela Vaida, salariu uriaş la „Acces Direct” şi „Te cunosc de undeva”. Cu câţi bani o plăteşte Antena 1

Mirela Vaida, una dintre cele mai longevive vedete TV, se bucură de un salariu frumușel, iar banii vin din două părți: "Acces Direct" și "Te cunosc de undeva".

31 mart. 2021, 21:29
Mirela Vaida, salariu uriaş la „Acces Direct” şi „Te cunosc de undeva”. Cu câţi bani o plăteşte Antena 1
Mirela Vaida

Mirela Vaida, salariu uriaş la „Acces Direct” şi „Te cunosc de undeva”. Vedeta se poate lăuda cu un salariu pe care mulţi și l-ar dori. Potrivit Fanatik, moderatoarea încasează, lunar, suma de 5.000 de euro pentru emisiunea „Acces Direct”, jumătate din salariul pe care îl avea Simona Gherghe, în cadrul aceluiași proiect de televiziune. Mirela Vaida mai încasează o sumă impresionantă și din proiectul „Te cunosc de undeva”, mai precis 15.000 de euro, iar filmările durează 3 luni.

Mirela Vaida, salariu uriaş la „Acces Direct” şi „Te cunosc de undeva”

„La „Acces direct” câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe, care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru „Te cunosc de undeva”, a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul”, au dezvăluit surse citate de Fanatik.

Mirela Vaida va fi înlocuită la Acces Direct. Emilia Ghinescu, noua prezentatoare

Mirela Vaida a fost, recent, protagonista unui incident incredibil, după ce o femeie a intrat peste ea în direct şi a încercat să o lovească cu un bolovan! „Eu aș fi dat în judecată televiziunea! Mi s-a părut o chestie dubioasă. Eu, acum nu zic că e o chestie fake, doar că ceva nu se leagă. Mirela, când a intrat în emisiunea aceea, din primul minut când a venit, s-a bâlbâit non-stop. Nu era Mirela ca de obicei, se încurca încontinuu, se bâlbâia am impresia că se uita mereu stânga-dreapta… Era foarte atentă, aștepta să vină momentul ăla. Eu, dacă aș fi fost Mirela Vaida, aș fi dat în judecată televiziunea. Nu este normal ca tu să nu ai staff, să nu ai pază… Dar tu ai mai fi continuat emisiunea? Voi credeți că erați capabili să duceți emisiunea la bun sfârșit? Pe bune? Dacă o cărămidă de-aia putea să mă lovească în cap și să mor, eu mai eram în stare să spun: haideți să continuăm emisiunea? Mă îmbrăcam, sunam la poliție, eram dusă acasă de poliție și nu ieșeam din casă până persoana respectivă nu era prinsă!”, au spus celebrele Reea și Tina într-un vlog.