Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei sale: „E singura dietă care dă rezultate la mine”

Mirela Vaida arată senzațional la cei 40 de ani ai săi. Vedeta a dezvăluit care este secretul siluetei sale și cum reușește să se mențină în formă după trei nașteri.

08 ian. 2023, 08:23
Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei sale: „E singura dietă care dă rezultate la mine”
Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei sale

Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei sale. Deși are o siluetă demnă de invidiat, Mirela Vaida face mari eforturi pentru a se menține în formă, iar rezultatele sunt pe măsură.

Citește și Mirela Vaida, dezvăluire neaşteptată despre al patrulea copil: „Îmi doresc să fie gemene”

Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei sale

Recent, celebra prezentatoare a dezvăluit care este secretul său și cum reușește să fenteze kilogramele în plus atunci când mănâncă cam tot ce își dorește.

„De câțiva ani, eu îmi propun să fiu într-o continuă dietă, dar nu pot. În weekenduri, dacă ieșim la o masă sau dacă avem musafiri sau suntem invitați undeva, eu nu am cum să țin dietă.

Eu sunt o pofticioasă și efectiv iubesc mâncarea. O ieșire pentru mine la restaurant sau o întâlnire cu prietenii nu are cum să fie fără mâncare. Mâncarea este ceva esențial, nu m-am ferit să recunosc asta. Iubesc să mănânc, dar încerc să mănânc câte puțin din toate”, a declarat Mirela Vaida, pentru spectacola.ro.

Mirela Vaida a mărturisit că a eliminat masa de seară și odată cu ea a eliminat și stresul kilogramelor în plus.

„Acum, singura dieta care dă rezultate la mine este să nu mai mănânc seara, după ora 18:00. Este, de fapt, și motivul pentru care eu merg cu mâncarea după mine, la muncă.

La pauza publicitară de la 18 fără 10 eu am sacoșa mea cu mâncare, în platou, pe care o deschid și o mănânc acolo. De obicei, îmi trebuie două pauze ca să termin.

Nu pot mâncă în 5-6 minute o masă. Îmi iau ceva ușor. Încerc să mănânc o salată sau o carne la grătar, un pește la grătar cu broccoli sau fasole verde în abur, lucruri cât mai sănătoase și fără grăsimi și încerc ca aceea să fie ultima mea masă. Este un pic greu, când ajungi seara acasă (…).

Dacă ai scăpat și ai trecut de pragul acela cu crănțănelele, ești un om salvat și se vede efectiv pe cântar a doua zi”, a povestit prezentatoarea TV.

Vedeta susține că cea care a ajutat-o să slăbească este disciplina, dar a dezvăluit că mai are un truc la care apelează seara, atunci când i se face foame.

„Am slăbit, pentru că m-am disciplinat un pic. Cred că poți să mănânci orice, dar nu mânca seara, după ora 18:00, orice ar fi.

Am acum un secret, mi-am făcut un fel de tabiet al meu și al copiilor, ne facem câte un ceai de fructe seara. Mi-am dat seama că bând o cană mare de ceai aromat, de la cireșe, banane şi așa mai departe, îmi umple efectiv stomacul. Îmi ia din nevoia de a mânca.

În plus, ceaiul mă și liniștește, îmi și taie senzația de foame și mă simt foarte bine. Se vede că am slăbit, pentru că nu mai mănânc seara, ăsta este singurul lucru la care am renunțat”, a spus Mirela Vaida.

Citește și Mirela Vaida, anunţ surprinzător după 13 ani de căsnicie. Ce se întâmplă cu cei trei copii ai vedetei