Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1. Ce schimbări ar suferi la Antena Stars

Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1. Din ianuarie 2022, emisiunea nu va mai fi difuzată la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări acest format pe Antena Stars. Se pare că decizia a fost luată în urma numeroaselor amenzi încasate de la CNA.

24 nov. 2021, 08:27
Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1. Ce schimbări ar suferi la Antena Stars
Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1

Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1. În redacția de la Excelsior s-ar fi produs un adevărat haos, iar cea mai supărată ar fi chiar prezentatoarea TV, care s-ar opune vehement acestei decizii. Alături de ea ar fi şi producătorul emisiunii, dar și un editor, scrie Cancan.ro.

Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1

Reacțiile angajaţilor n-ar fi fost deloc pe placul șefilor. Astfel că toți cei care s-au „răzvrătit” au fost înștiințați că ori acceptă mutarea, ori li se desface contractul.

Vedeta are şi motive pentru care nu vrea să accepte mutarea. Deşi salariul de 5.000 de euro pe care-l încasează acum Mirela Vaida n-ar avea de suferit, ar trebui să „presteze” mai mult. Durata emisiei s-ar mări cu o oră, iar banii ar rămâne aceiași.

Citeşte şi: Gestul incredibil făcut de Mirela Vaida pentru a participa la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. „Parcă mă simt vinovată că nu am apucat să vorbim”

Potrivit paginademedia.ro, emisiunea ”Acces Direct” a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei pentru ediţiile din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 şi 17 mai 2021.

Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, a declarat Mircea Toma pentru paginademedia.ro.


loading...