Mirela Vaida este bolnavă din nou. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea: „M-am chircit pe scaun”

Mirela Vaida este bolnavă din nou. În ultima vreme, prezentatoarea se confruntă cu diverse probleme de sănătate, pe care le-a împărtăşit, de fiecare dată, cu prietenii virtuali. Nici acum, nu stă foarte bine la capitolul sănătate.

16 mai 2022, 18:20
Mirela Vaida este bolnavă din nou. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea: „M-am chircit pe scaun”

Mirela Vaida este bolnavă din nou. De data aceasta, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care le spune urmăritorilor faptul că nu arată prea bine, pentru că nu prea a reușit să doarmă suficient, însă pune asta pe seama unei răceli, care pare că nu îi mai dă pace.

Mirela Vaida este bolnavă din nou

Bună dimineața! Sunt cam nedormită, și răcită, afară stă să ploua, dar mi-am pus gluga-n cap, m-am chircit pe scaun și beau o stacană de cafea care s-a și răcit între timp…Și mă simt bine că-s acasă! Voi ce faceți azi? Să aveți o duminică frumoasă! Vă pup!„, a fost mesajul scris de Mirela Vaida pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Nu este prima dată, când prezentatoarea se confruntă cu probleme de sănătate. Recent, Mirela Vaida a trecut prin clipe grele, ce au determinat-o să părăsească platoul emisiunii Acces Direct.

Prezentatoarea TV a început să se simtă rău, prezentând semne de amețeală, chiar în timp ce se dezbătea un subiect în emisiune.  ”Ne-am întors în direct și colega mea, Mirela Vaida, o să revină în curând lângă mine. Îi este puțin rău, dar, așa cum o știm cu toții pe Mirela, este o femeie puternică și va reveni cât de curând, ne întoarcem la povestea noastră”, a fost declarația dată de Adrian Velea.

Citeşte şi: Mirela Vaida mai vrea un copil: „Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic”

Mirela Vaida, dată afară de la Antenă?

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea de la Acces Direct s-a enervat foarte tare şi a dat-o afară din platou pe Amalia Bellantoni. Fosta concurentă MasterChef a făcut declarații jignitoare la adresa Mirelei Vaida, spunând că vedeta se comportă urât cu ea de frică, pentru că ar putea deveni prezentatoarea Acces Direct.

Eu nu m-am certat cu nimeni. Ea este cea care, de fiecare dată când mă duc în emisiune, mă împunge. Eu sunt oaspete, comentator, deci mă duc ca să comentez cazurile prezentate de emisiune. Ea nu este comentator, ea este moderator, deci trebuie să modereze, nu să își spună părerile. Doar că orice aș comenta, ea îmi taie vorba, nu am voie să spun nimic. Cu siguranță are o problemă personală cu mine, nu e prima dată când face asta.

Când mă duc acolo nici măcar nu salută, este foarte prost educată… Ea are o problemă personală cu mine pentru că insist mereu pe viața de familie, pe respectul pe care trebuie să îl aibă, reciproc, soții între ei. Ea întotdeauna dă în mine, spune că am disperat-o cu „amore”, chestiuni din astea.

O deranjează prezența mea pentru că, din câte am înțeles, din ceea ce mi s-a spus, lumea crede că locul ei va fi luat de mine. Eu nu am nicio informație în acest sens, mie nu mi-au zis așa ceva cei de acolo. Pe mine mă cheamă în emisiune producătorii, insistă să vin, și consider că ea se manifestă așa pentru că îi este frică de mine.

Poate e și un pic de gelozie feminină. Cred că viața ei de familie, cea de acasă, că de aici pleacă toate chestiunile astea, nu este la nivelul dorit. Iar eu când spun că femeia este responsabilă, dar și bărbatul, atunci când unul dintre parteneri fuge, apare problema.

Ea spune că atunci când ai trei copii și au febră nu o mai interesează de bărbat. Dar este greșit, trebuie să ai grijă și de el. Că dacă nu îi dai de mâncare va mânca în altă parte. Oricât ar fi de înțelegător, dacă nu ai grijă de el, îl dai deoparte, știi cum e, caută o ciorbă caldă”, a spus Amalia Bellantoni, pentru Fanatik.ro.