Mirela Vaida şi-a dus copiii la festivalul Massif din Poiana Braşov GALERIE FOTO

Poiana Braşov geme de lume: peste 11.000 de participanţi în prima zi a festivalului Massif. Printre ei şi Mirela Vaida cu toată familia, bucuroasă că a mai găsit o fâşie de zăpadă pe pârtie.

04 mart. 2023, 14:42

Festivalul Massif a atras şi multe vedete la Poiana Braşov. „Am mai prins partieeeee E cu soare, si cu iarba verde, si cu festival!! Dar e fain ca anul asta schiem toti! Weekend fain tuturor! #mirelavaida #family #momof3 #ski #weekend #together”,  a scris Mirela Vaida pe reţelele de socializare

Potrivit organizatorilor, cei care au ajuns în Poiana Braşov s-au bucurat de atmosfera de festival, iar scenele amplasate în perimetrul evenimentului au oferit participanţilor un mix de genuri muzicale.

Unul dintre cei mai aşteptaţi DJ de pe mainstage a fost Dimitri Vegas, artistul care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ-i ai lumii.

„Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experienţa e diferită. De această dată sunt în Poiana Braşov alături de MATTN, soţia mea. Se întâmplă destul de rar să avem această posibilitate de a fi amândoi pe aceeaşi scenă a unui festival. Am avut şi un moment live împreună pe mainstage-ul primei ediţii a festivalului Massif”, a declarat Dimitri Vegas.

Ce metodă de slăbit are Mirela Vaida: „Țin o săptămână-două. După aceea, revin la viața normală”
MATTN a deschis set-ul lui Dimitri Vegas. Cei doi au mai fost împreună pe scenele marilor festivaluri ale lumii, dar a fost pentru prima dată când s-a întâmplat ca MATTN şi Dimitri Vegas să aibă un astfel de moment. În timpul show-ului ei, MATTN a avut un moment special cu Alexandra Stan.

Delia, Grasu XXL şi Ştefania au cântat live pe scena principală a festivalului Massif, iar fanii i-au acompaniat pe melodiile preferate.

Scenele G.O.A.T. (Greatest Of All Time) şi Retro Fantesia au fost pline de iubitori ai celor mai mari hituri din istoria muzicii, de mixuri noi şi inedite, de la pop, rock, hip-hop, trap, muzică electronică şi folclor autentic.

Petreceri marca Massif au fost şi la cele 3 apres-ski-uri.

Peste 11.000 de participanţi sunt aşteptaţi şi în a doua zi a festivalului Massif. Inna, Kadebostany, Quintino, Dirty Nano, Killa Fonic şi Alex Super Beats se numără printre artiştii care vor urca pe scena principală.

Andreea Esca şi Otravă, The Hollygood Gang, David Ciente, Damian Drăghici şi Orchestra Damian & Brothers vor anima atmosfera în scena G.O.A.T., iar scena Retro Fantesia îi aşteaptă pe fani cu remixuri ale celor mai cunoscute piese rock, pop şi dance din anii 80 până în prezent.

Postul intermitent, un must printre vedete. Simona Pătruleasa: „Am o pauză alimentară de 16 ore”
SMURD a fost pus la treabă în prima zi a festivalului Massif
Şapte persoane au primit asistenţă medicală, iar una dintre ele a fost transportată la spital, din partea SMURD pe parcursul primei zile a festivalului Massif.
Potrivit IPJ Braşov, poliţiştii au aplicat vineri 87 de sancţiuni pentru abateri săvârşite de şoferi la regimul rutier, unde au constatat şi 7 infracţiuni, 2 dintre acestea pentru conducerea autovehiculelor sub influenţa alcoolului, iar alte 5 infracţiuni pentru conducerea autovehiculelor sub influenţa substanţelor psihoactive. De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere, precum şi 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, jandarmii braşoveni au depistat o persoană care a încălcat legea privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi au întocmit actele premergătoare pentru o infracţiune de lovire sau alte violenţe.

Tot vineri, două persoane au fost sancţionate pentru încălcarea legislaţiei privind sistemele de aeronave fără pilot la bord, iar alte trei persoane au fost sancţionate contravenţional pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În punctele şi posturile medicale avansate şapte persoane au primit asistenţă medicală din partea personalului SMURD Braşov şi a paramedicilor pompieri. Majoritatea afecţiunilor medicale au fost soluţionate pe loc, doar pentru un singur caz a fost necesar transportul la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. Este vorba de un bărbat care a suferit un traumatism o mână.

„Prima zi a festivalului Massif a fost una fără evenimente negative majore”, susţin reprezentanţii IPJ Braşov.