Mirela Vaida, surpriză de proporții la Acces Direct. Prezentatoarea i-a adus pentru prima dată în platoul emisiunii pe cei trei copii VIDEO

Mirela Vaida a oferit o surpriză de proporții telespectatorilor Acces Direct. Prezentatoarea i-a adus pentru prima dată în platou pe cei trei copii ai săi ca să-i colinde pe cei din fața micilor ecrane.

06 dec. 2021, 18:59
Mirela Vaida, surpriză de proporții la Acces Direct. Prezentatoarea i-a adus pentru prima dată în platoul emisiunii pe cei trei copii VIDEO

Mirela Vaida a făcut o surpriză extrem de plăcută publicului Acces Direct, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae, prezentatoarea i-a invitat în platoul emisiunii pe cei trei copii, Carla, Tudor și Vladimir, pentru a-i colinda pe cei de acasă.

Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1. Ce schimbări ar suferi la Antena Stars

Este pentru prima dată când Mirela Vaida i-a avut ca „invitați speciali” pe cei trei micuți, care au încântat telespectatorii la sfârșitul ediției. Îmbrăcați în costume tradiționale românești, cei trei copii au apărut alături de mama lor și au cântat un colind pentru publicul Acces Direct. Copiii Mirelei Vaida au primit și daruri cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae, tot în cadrul emisiunii.

Sărbătorile de iarnă sunt un moment foarte special pentru Mirela Vaida, care de curând a lansat și un colaj de colinde pe YouTube, iar în clip apare într-o atmosferă festivă alături de copii ei. Prezentatoarea chiar a cântat la Acces Direct una dintre melodiile specifice sărbătorilor, din folclorul românesc.

Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1. Ce schimbări ar suferi la Antena Stars

Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1. În redacția de la Excelsior s-ar fi produs un adevărat haos, iar cea mai supărată ar fi chiar prezentatoarea TV, care s-ar opune vehement acestei decizii. Alături de ea ar fi şi producătorul emisiunii, dar și un editor, scrie Cancan.ro.

Mirela Vaida, imagine emoţionantă alături de Petrică Mîţu Stoian. Cum arăta artistul înainte să moară: „Nu dădea niciun semn de om bolnav” FOTO

Reacțiile angajaţilor n-ar fi fost deloc pe placul șefilor. Astfel că toți cei care s-au „răzvrătit” au fost înștiințați că ori acceptă mutarea, ori li se desface contractul.

Vedeta are şi motive pentru care nu vrea să accepte mutarea. Deşi salariul de 5.000 de euro pe care-l încasează acum Mirela Vaida n-ar avea de suferit, ar trebui să „presteze” mai mult. Durata emisiei s-ar mări cu o oră, iar banii ar rămâne aceiași.

Potrivit paginademedia.ro, emisiunea ”Acces Direct” a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei pentru ediţiile din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 şi 17 mai 2021.

”Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, a declarat Mircea Toma pentru paginademedia.ro.


loading...