Mirela Vaida, un pachet de nervi după ce a fost amendată. Ce i s-a întâmplat vedetei: „Practic își amendează angajații că vin la muncă”

Mirela Vaida tună și fulgeră după ce a fost amendată, în centrul Capitalei, după ce și-a parcat mașina într-un loc nepermis.

02 oct. 2023, 17:28
Mirela Vaida, un pachet de nervi după ce a fost amendată. Ce i s-a întâmplat vedetei: „Practic își amendează angajații că vin la muncă”
Mirela Vaida tună și fulgeră după ce a fost amendată de Poliția Capitalei

Mirela Vaida este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a avut parte de o situație mai puțin plăcută, în centrul Capitalei, după ce și-a parcat mașina într-un loc nepermis și a fost amendată cu 200 de lei.

Citește și: Mirela Vaida își construiește o nouă casă: „Am cumpărat aici un teren. I-am adus și pe copii sa vadă locul”

Zilele trecute, prezentatoarea TV a mers la un spectacol, la Teatrul de Revistă,  și și-a parcat mașina într-un loc nepermis, fiind sancționată pentru asta. Enervată de situație, nu s-a mai putut abține și a făcut totul public, transmițând și un mesaj pentru Primăria Capitalei.

„Am și o problemă, că nu mă băgam dacă nu aveam o problemă. Vreau să trimit și eu un mesaj Primăriei Capitalei, ai cărei angajați suntem, că noi, Teatrul de Revistă, suntem, practic, finanțați de Primăria București. Cum să facem, când venim la muncă cu mașina, cu ce să venim altceva, că eu stau la 30 de km de Capitală, unde să parcăm ca să nu ne amendați. Circulația e închisă și pune poliția, garduri, zice: «Nu treceți», bandă galbenă.

Citește și: Mirela Vaida, confesiuni dureroase despre cele două sarcini pierdute. Prezentatoarea TV a crezut că nu va putea avea copii niciodată: „Începusem să-mi pierd speranța”

Ok, nu trecem, parcăm, dar ce facem, că după aceea ne amendați. Tocmai am primit o amendă de 200 de lei de la Primăria Capitalei, care, practic își amendează angajații că vin la muncă. Deci, eu trebuie să plătesc 200 de lei amendă că am fost aseară la Teatrul de Revistă și am parcat pe lângă Sala Palatului, pentru că nu aveam unde să parchez”, a povestit Mirela Vaida, pe contul său de Instagram.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei