Miron Cozma vrea să-şi lanseze un post de televiziune

Miron Cozma a anunțat că se pregăteşte să-și lanseze un post de televiziune. Miron Cosma, fostul lider al minerilor, spune că amenajarea sediului a început deja în Popești Leordeni și că va fi finalizat în aproximativ 2 luni.

RomaniaTV.net
02 mai 2015, 15:04
Miron Cozma vrea să-şi lanseze un post de televiziune

Printre numele vehiculate pentru post este şi „Vătaf Tv”, după numele omului de afaceri Nicolae Vătafu, care ar fi unul dintre finanțatori. Dotarea tehnică este preluată de la canalul Diaspora Tv.

Citeşte şi: VEDETE autohtone care au stat în PUŞCĂRII. Ce SFATURI dau politicienilor

Recenta despartire de Marinela Nitu pare sa nu-l fi afectat mai deloc pe Miron Cozma si pare ca a dat-o de tot uitarii pe cea care i-a tinut inima ocupata aproape 20 de ani, scrie evzmonden.ro

Acum am de gand sa dau lovitura pe piata! Imi deschid televiziune! Am totul pregatt si un plan de bataie care ii va lasa pe toti cu gura cascata.

Deja se construieste sediul, am logistica necesara, tehnologie performanta si va promit ca Miron Cozma va oferi telespectatorilor ceea ce asteapta de multa vreme: dreptatea! Va fi un post generalist, „Vataf tv”, care va acoperi interesele unui segment cat mai mare de telespectatori.

Am discutat deja si cu cativa realizatori tv cu experienta, care vor face parte din echipa mea. Ma voi axa doar pe calitate, subcultura si mediocritatea fiind interzise la mine pe post. Televiziunea va emite atat in strainatate cat si in Romania”, a declarat Miron Cozma pentru WOWbiz.ro.

Miron Cozma spune ca publicul tv va trebui educat, iar in grilă va fi atat muzică populară, cât si operă, poezie, istorie, mai ales că in viziunea sa, „tinerii nu mai cunosc istorie si nu mai respectă pe oamenii de valoare”.