Miron Cozma: Mircea Geoană a vrut să intre în partidul meu

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a declarat pentru Inpolitics că Mircea Geoană a vrut să vină în partidul pe care îl conduce, dar l-a refuzat deoarece în Partidul Social-Democrat al Muncitorilor intră doar oamenii cinstiți.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 16:00
Miron Cozma: Mircea Geoană a vrut să intre în partidul meu

”Să vă spun ceva ce nu mai știe nimeni: Mircea Geoană vrea să intre în partidul meu, în Partidul Social-Democrat al Muncitorilor. Au venit la mine mai mulți lideri ai PSD, din Sibiu, Arad și Dolj, și m-au întrebat dacă nu vreau să îl primesc pe Mircea Geoană în partid. Mi-au spus că el ar fi interesat fiindcă oricum va fi dat afară din PSD și partidul meu este social-democrat autentic”, a declarat Cozma pentru Inpolitics.

Fostul lider al minerilor a precizat că nu l-a vrut însă pe Geoană pentru că partidul lui are nevoie doar de „oameni cinstiţi şi serioşi”.

„L-am refuzat. Mircea Geoană nu are ce căuta în partidul meu. La mine vin doar oamenii cinstiți și serioși. Nu e loc pentru securiști, informatori sau oameni care au făcut tâmpenii în politică. Nu primesc pe nimeni din regimul Iliescu, Constantinescu și Băsescu. La urma-urmei, eu sunt inventatorul social-democrației în România. Partidul Social-Democrat al Muncitorilor a fost consfințit, istoric, în 1893. Deci, noi am fost primii. Și în partidul acesta au fost multe personalități. Emil Racoviță, Constantin Dobrogeanu Gherea și Ștefan Gheorghiu, care nu a fost comunist, sunt doar câteva exemple”, a explicat Miron Cozma.

 


loading...