Miruna Pascu, mama drogatului care a omorât doi tineri în 2 Mai, rămâne în arest preventiv. Decizia instanţei este definitivă

Miruna Pascu, mama lui Vlad, autorul accidentului de la 2 Mai, din luna august, în urma căruia doi tineri au murit, rămâne în arest preventiv, a decis Curtea de Apel Bucureşti. Decizia magistraţilor este definitivă.

21 sept. 2023, 18:20
Miruna Pascu, mama drogatului care a omorât doi tineri în 2 Mai, rămâne în arest preventiv. Decizia instanţei este definitivă

Curtea de Apel Bucureşti a decis joi, să respingă ca nefondată contestaţia Mirunei Pascu la decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă pentru 30 de zile. Hotărârea instanţie este definitivă.

Săptămâna trecută, Miruna Pascu a fost arestată preventivă de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor DIICOT.

Conform procurorilor, din cercetări a rezultat faptul că, în mod conştient şi deliberat inculpata Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, ”a exercitat  presiuni de natură să constrângă moral  o persoană, pentru a o determina să nu dea declaraţii de martor  sau să facă declaraţii mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa privind săvârşirea infracţiunii  de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

Miruna Pascu a cerut joi judecătorilor să fie pusă în arest la domiciliu ca să aibă grijă de fiul mai mic, în vârstă de 16 ani, potrivit Stirileprotv.

Tot joi, Miruna Pascu a recunoscut că a sunat-o pe tânără și i-ar fi spus ce să facă și ce să spună când va fi audiată, dar a susținut că nu și-a dat seama că încalcă legea, ci mai degrabă a vrut să protejeze tinerii cu probleme.

Citeşte şi: Iubita lui Vlad Pascu, asaltată de probleme. Tânăra şi mama sa au rămas fără milioanele lăsate moştenire de tatăl vitreg