Iubita lui Vlad Pascu, asaltată de probleme. Tânăra şi mama sa au rămas fără milioanele lăsate moştenire de tatăl vitreg

Rebecca L., iubita lui Vlad Pascu, care apare alături de el în clipuri postate pe reţelele sociale în timp ce se drogau, are din ce în ce mai multe probleme cu legea.

21 sept. 2023, 17:48
Iubita lui Vlad Pascu, asaltată de probleme. Tânăra şi mama sa au rămas fără milioanele lăsate moştenire de tatăl vitreg

Inculpată de curând, alături de şase bărbaţi, într-un dosar ce vizează fapte de lipsire de libertate, tâlhărie calificată și acces ilegal al unui sistem informatic, iubita lui Vlad Pascu a rămas, cel puţin momentan, şi fără moştenirea de milioane de euro lăsată în urmă de răposatul său tată vitreg.

Imediat după ce Vlad Pascu i-a omorât pe cei doi studenţi în comuna 2 Mai, Rebecca a fost căutată de Miruna Pascu, mama ucigașului, care a încercat să o convingă să nu dea declarații în dosarul care vizează deținerea ilegală de substanțe interzise. Astfel, Miruna Pascu a ajuns să fie arestată, pentru influențarea martorilor.

Apoi, Rebecca L. a fost trimisă în judecată, recent, alături de șase bărbați, pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată și acces ilegal al unui sistem informatic.

Citeşte şi: Detalii-bombă din dosarul beizadelei drogate! Tatăl i-a ordonat să se urce la volan deşi i-a spus că este ameţit, că a fost prins de Poliţie şi că nu se simte bine! VIDEO

Ca şi cum toate aceste probleme extrem de grave nu erau de ajuns, jurnaliștii Spynews au descoperit că, după moartea tatălui adoptiv, Rebecca nu s-a ales cu nimic din averea de milioane, fiindcă bărbatul îi lăsase totul fiicei naturale.

Astfel, mama Rebeccăi a decis să lupte pentru partea lor de moștenire și a deschis un proces în care a solicitat ca terenurile, casele și conturile din bănci rămase după dispariția prematură a soțului ei să fie împărțite de judecători. Cel mai recent termen a avut loc în urmă cu o săptămână, când instanța a decis să amâne procesul, deoarece martorii citați nu s-au prezentat.

Citeşte şi: Un polițist ambala dulciuri cu droguri în „Fabrica de vise” din Iași. Stupefiantele erau vândute apoi minorilor în mall-uri ori în apropierea școlilor