Mişa, despre încasările la buget: Nu cred că vom avea nicio problemă, încasările noastre sunt peste 100% pe 2017

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, spune că nu va fi nicio problemă în privinţa încasărilor la buget, fiind deja depăşite veniturile prognozate în legea bugetului.

RomaniaTV.net
19 dec. 2017, 20:08
Mişa, despre încasările la buget: Nu cred că vom avea nicio problemă, încasările noastre sunt peste 100% pe 2017

„Din analizele pe care le-am făcut până în momentul de faţă, nu cred că vom avea nicio problemă şi cred că aţi remarcat că în momentul de faţă deja am depăşit veniturile prognozate în legea bugetului şi încasările noastre sunt peste 100% pe anul 2017. Este depăşită suma prevăzută în legea bugetului şi sperăm să mai aducem chiar câteva sute de milioane încasări suplimentare”, a declarat Ionuţ Mişa, marţi seară, la Parlament, întrebat cum rezolvă problema încasărilor la buget în lunile ianuarie-februarie.

Citeşte şi: Ionuţ Mişa: Problema impozitului pe venit pentru angajaţii din IT nu va intra în şedinţa de Guvern mâine, dar va fi în următoarea

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a declarat, marţi, la Parlament, că problema impozitului pe venit pentru angajaţii din IT nu va intra în şedinţa de Guvern de mâine, dar că va fi rezolvată în următoarea şedinţă.