Mişcări esenţiale pentru o viaţa sexuală împlinită

Ai probleme cu erectia? Sau partenera ta nu reuseste sa atinga orgasmul? Studiile pentru comportament sexual au afirmat fara urma de dubiu faptul ca la baza oricarei vieti sexuale implinite si lipsite de probleme sta... atingerea. 

RomaniaTV.net
24 nov. 2018, 13:43
Mişcări esenţiale pentru o viaţa sexuală împlinită

Cercetatorii au efectuat un studiu pe un esantion de 1352 de indivizi, barbati si femei, deopotriva, explica site-ul menshealth.com.  Studiul releva cat de mult se ating, se mangaie si se saruta partenerii intre ei si reiesea in mod evident ca toti, fara exceptie, cu cat se atingeau mai putin, cu atat mai nesatisfacatoare isi declarau propria viata sexuala. Femeile care reclamau lipsa atingerii se plangeau totodata si de o placere diminuata fata de sex si lipsa oragsmului. 

Pe de alta parte, nici barbatii nu sunt mai scutiti de probleme. Multi pot crede ca preludiu e o chestiune necesara doar femeilor, ceea ce, de departe este o informatie complet falsa. Preludiul este cel putin la fel de important si pentru partea masculina a cuplului, fiindca el determina gradul de excitare, atat de necesar unei erectii complete.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.