Misha, cu faţa umflată în Maldive. Cu ce problemă se confruntă artista: „Ăsta e motivul”

Misha a apărut cu faţa umflată în Maldive. Artista a vrut să se bucure de o vacanţă minunată într-o destinaţie de vis, preferată de aproape toate vedetele, însă s-a confruntat cu o reală problemă, care i-a dat bătăi de cap.

27 oct. 2022, 11:02
Misha, cu faţa umflată în Maldive. Cu ce problemă se confruntă artista: „Ăsta e motivul”
Misha, cu faţa umflată în Maldive

Misha, cu faţa umflată în Maldive. Chiar dacă în România a venit toamna, unele vedete au vrut să îşi prelungească vara şi au preferat destinaţiile exotice, pentru a se bucura de soare şi de mare. Este şi cazul cântăreţei, care a petrecut o vacanţă pe una dintre cele mai adorate insule.

Citeşte şi: Connect-R și fosta soție surprinși împreună în vacanță la Paris. Zvonurile împăcării: „Sunteți cel mai frumos cuplu”

Misha, cu faţa umflată în Maldive

Artista a încercat să se ascundă, dar, într-un final, le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care îşi tot acoperă faţa sau pune diverse filtre. Ei bine, Misha s-a confruntat cu o insolaţie sau alergie la soare, iar faţa i s-a umflat foarte tare, asta din cauză că nu şi-a dat cu protecţie.

Potrivit spuselor ei, jumătate din vacanţă a avut faţa umflată, însă, problema s-a rezolvat şi a putut să se bucure de zilele rămase. „In poza asta am încercat toate filtrele posibile ca sa nu se vadă cât de umflata eram la fața😩😂 . Swipe sa vedeți cum am arătat după o insolație/ alergie la soare.

M-am dat doar pe corp cu protecție, pe fata efectiv am uitat 😩😭 Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive 🤦🏼‍♀️ așa ca… dacă vi se pare ca arat dubios in pozele din vacanța asta, asta e motivul„, este mesajul scris de Misha, pe pagina sa de Instagram.

Connect-R, dezvăluiri despre lupta cu depresia

Artistul s-a confruntat o lungă perioadă de timp cu stările de depresie și a reușit cu greu să depășească acest moment dificil din viața lui. În cadrul unui podcast, cântărețul a dezvăluit că a fost foarte depresiv o lungă perioadă de timp chiar dacă avea tot ce își dorea. Connect-R s-a vindecat complet atunci când și-a găsit credința în Dumnezeu.

Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos și culmea aveam tot ce îmi trebuia, famile, casă, tot. Se întâmplă lucrul ăsta când observi că nimic din exteriorul tău nu reușește să te umple cu totul. Îmi lipsea ceva și eu eram ca un prost. Îmi lipsea Dumnezeu.”, a declarat Connect-R la Trinitas TV.

Cântăreţul a recunoscut că a avut o bună perioadă din viaţa lui când se droga în fiecare zi, alături de câţiva prieteni.  Pe lângă starea de extaz pe care o dădea cocaina, spune că suplinea lipsurile lăsate de oboseală.