Connect-R și fosta soție surprinși împreună în vacanță la Paris. Zvonurile împăcării: „Sunteți cel mai frumos cuplu”

Connect-R și fosta soție Misha au fost împreună cu fiica lor într-o mini-vacanță la Paris, ceea ce i-a surprins pe fanii lor care susțin că cei doi ar putea să se împace.

30 oct. 2021, 09:19
Connect-R și fosta soție surprinși împreună în vacanță la Paris. Zvonurile împăcării: „Sunteți cel mai frumos cuplu”

Connect-R și fosta sa soție, Misha, s-au despărțit în urmă cu patru ani, însă au păstrat o relație de prietenie strânsă, datorită fetiței celor doi, Maya. Fanii fostului cuplu au speranțe că cei doi vor mai da o șansă relației, încă din 2017.

Connect-R și Misha s-au gândit să îi facă o bucurie fiicei lor și au plecat împreuna într-o vacanță la Disneyland, Paris.

Connect-R a căzut pradă depresiei, după ce fiica lui aproape și-a pierdut viața: „Era intubată, ne-a nenorocit”

Din pozele postate de cei doi pe rețelele de socializare se poate observa că scopul vacanței a fost îndeplinit și Maya s-a distrat de minune. Misha a postat o mulțime de fotografii și videoclipuri pe rețelele de socializare, printre care se numără și un filmuleț în care frumoasa mămică apare împreună cu Connect-R la un restaurant din Paris, relatează Kfetele.ro.

La vederea imaginilor, fanii celor doi s-au bucurat enorm, iar speranțele la o împăcare a cuplului au crescut. Urmăritorii celor doi au lăsat o mulțime de comentarii pozitive pe rețelele de socializare: „Cei mai frumoși”, „Sunteți superbi și împreună sunteți perfecți”, „Sunteți cel mai frumos cuplu după părerea mea”, „Vă ador, sper să rămâneți împreună toată viața, „Sunteți perfecți, iar Maya merită o familie frumoasă”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Connect-R, primele declaraţii despre experienţa Asia Express: „A fost suferință. Am crezut că nu fac faţă”

Connect-R, primele declaraţii despre experienţa Asia Express. Mulți artiști au declarat că este înzecit mai greu decât au crezut atunci când priveau emisiunea din faţa micului ecran. Sezonul acesta, artistul participă la show împreună cu Shift, prietenul său.

Asia Express are marea premieră pe 18 septembrie, de la 20.00, unde fanii o să urmărească nouă perechi curajoase care se luptă în cel mai dur show de pe Antena 1. Emisiunea se va difuza timp de cinci zile în prima săptămână.

Connect-R, moment de panică la Asia Express. Artistul a clacat în timpul unei probe: „Nu mai puteam să respir”

Connect-R a vorbit despre experiența lui la emisiune şi a mărturisit că a fost șocantă trecerea de la viața lui din România la viața de pe „Drumul Împăraților”, unde nimeni nu îl cunoștea și îl trata cu indiferență.

Cântăreţul a mai declarat că nu s-a simțit niciodată pregătit pentru un show de genul acesta, dar că nu o să uite vreodată trăirile din cadrul emisiunii, ba chiar s-a gândit încă din prima zi ce motive să găsească pentru a se întoarce în Romania.

„Noi trăim într-o bulă. Lumea îți deschide ușa, te întreabă dacă să te bage în față la bancă, acolo ești mâncat. A fost extraordinar. A fost suferință, dar a fost și bucurie multă, viață multă, dinamică multă. A doua zi voiam să inventăm ceva cu Shift că să plecăm acasă, să ne rupem un deget ceva, că nu făceam față”, a spus Connect-R, pentru Antena Stars.