Misha, prima reacție după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o: „Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față”

Misha a vorbit pentru prima dată despre declarațiile fostului ei soț, Connect-R, care a recunoscut că a înșeșat-o de mai multe ori.

02 iun. 2023, 17:29
Misha, prima reacție după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o: „Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față”
Misha, prima reacție după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o

Misha a făcut primele declarații după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o, motiv pentru care au și divorțat. Artistul și-a lansat prima carte, „Din livada cu nuci”, unde și-a asumat că el a fost vinovat de destrămarea căsniciei cu mama fetiței sale.

Acum, Misha și-a deschis sufletul și a vorbit despre mărturisirile fostului ei soț, afirmând că nu are de gând să-și refacă viața prea curând. Connect-R susține că nu-și dorește să cunoască o altă femeie, până când mama fetiței lui nu va da o nouă șansă iubirii, alături de un alt bărbat.

E o chestie care vine de la sine, la fiecare dintre noi care va dori să facă pasul ăsta. Momentan, nu e cazul la nici unul dintre noi. Nu am de gând să îmi refac viața, nu îmi stă gândul la așa ceva. Sunt axată pe carieră, urmează să scot câteva piese și mă axez foarte tare pe treaba asta.

Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoie, nici nu aș avea timpul necesar să aloc unei relații. Dacă el va aștepta ca eu să fac pasul ăsta, va avea de așteptat mult și bine”, a declarat Misha, pentru antenastars.ro.

Citește și: Connect-R, mărturisiri cutremurătoare despre dependenţa de droguri. „Hai, cocaina pe masă!” VIDEO

„Pentru Maya facem aceste vacanțe, de obicei, mergem în vacanțe în fiecare an de ziua Mayei, pentru că, logic, copilul se bucură de momente petrecute cu ambii părinți.

Noi nu am discutat niciodată cu Maya subiecte de genul, este un copil și noi vrem ca ea să își păstreze această puritate de copil. Nu am băgat-o niciodată în subiecte de genul ăsta. Înțelege foarte multe lucruri fără să întrebe”, a adăugat ea.

Misha și Connect-R s-au căsătorit în 2013, iar cinci ani mai târziu, în 2018, au divorțat. Despărțirea a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales pentru că nu se știa că cei doi ar avea probleme în căsnicie. Recent, cântărețul a vorbit în cartea sa despre adevăratul motiv al separării.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța.

Citește și: Connect-R se retrage din muzică. Anunțul făcut de artist: „Viața nu e doar turneu, aplauze și bani”

Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine.

Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat.

Ea mă vedea că sunt altfel, mă vede acum că m-am schimbat, dar nu acceptă împăcarea. Cel mult o ușă întredeschisă. E vorba de orgoliu și neîncredere. Are teamă că se pot repeta trădările mele și nu vrea să mai trăiască nicio dezamăgire. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a povestit artistul în cartea sa, „Din livada cu nuci”.