Misiune cu ghinion. Doi poliţişti s-au lovit cu maşina de pod, în timpul unei urmăriri VIDEO

Doi poliţişti din judeţul Suceava, care au mers pe urmele unei maşini suspecte, au fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Ei au intrat cu maşina într-un cap de pod, apoi au ajuns în gardul unei case. Un grup de săteni le-a acordat primul ajutor şi tot ei au chemat salvarea.

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 07:18
Misiune cu ghinion. Doi poliţişti s-au lovit cu maşina de pod, în timpul unei urmăriri VIDEO

Accidentul s-a petrecut în localitatea Arbore, din judeţul Suceava. Cei doi poliţişti au observat cum o maşină înmatriculată în Italia îşi schimbă brusc sensul de mers, ceea ce li s-a părut suspect, astfel că au pornit în urmărirea ei.

Poliţistul aflat la volan a pierdut însă controlul volanului, iar maşina a ajuns în gardul unor localnici. Sătenii au fost cei care le-au acordat primul ajutor oamenilor legii. „Am auzit o pocnitură puternică şi am ajuns repede. A venit un poliţist plin de sânge, l-am înfăşurat cu un prosop şi a stat aici până a venit salvarea”, a spus unul dintre localnici, pentru România TV. Cum s-a petrecut accidentul a explicat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IJP Suceava. „Încercand să evite alte două autoturisme, parcate pe partea laterală, au intrat în coliziune cu capul de pod„.

Cei doi poliţişti răniţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru a primi îngrijiri medicale şi se află în afara oricărui pericol, iar colegii lor încearcă acum să identifice maşina suspectă.