MISIUNE DE SALVARE DIFICILĂ. O femeie supraponderală şi cardiacă a aşteptat opt ore o ambulanţă

Zeci de pompieri şi jandarmi au muncit contracronometru ca să deblocheze un drum înzăpezit pe care Salvarea nu a mai putut înainta spre o femeie cardiacă, în satul sucevean Bereşti. Femeia a aşteptat câteva ore sosirea Salvarii, iar starea ei de sănătate s-a înrăutăţit între timp. Pentru a o salva, medicii de la Ambulanţă au plecat în ele din urmă cu aparatele medicale în braţe, doi kilometri prin nămeţi.

14 dec. 2012, 08:09
MISIUNE DE SALVARE DIFICILĂ. O femeie supraponderală şi cardiacă a aşteptat opt ore o ambulanţă

Soţul a fost cel care a chemat Ambulanţa la ora 17, când femeii i s-a făcut rău. Fiind supraponderală şi cu probleme cardiace i-a fost teamă de ce era mai rău. Salvarea însă nu a mai ajuns nici după câteva ore.

Şi localnicii au sărit să dea o mână de ajutor. Astfel zeci de oameni s-au luptat cu nămeţii ca să le poată face cale medicilor. Cu toţii au muncit contracronometru. A fost adus şi un excavator dintr-o comună învecinată.

Îngrijoraţi că starea femeii s-ar putea înrăutâţii, medicii au mers pe jos doi kilometri cu aparatura în braţe. Femeii i-a mai fost rău şi in zilele trecute, însă nu a avut cum să ajungă la spital.

Femeia a ajuns de urgenţă la Spitalul din Suceava după ora 1 noaptea. Medicii au reuşit să o stabilizeze.