Misiunea „Bambi”. Un pui de căprioară a fost salvat dintr-un bazin plin cu ulei industrial

Un pui de căprioară a fost salvat de la înec dintr-un bazin cu ulei industrial de către autoritățile care au fost alertate de către un localnic.

01 iul. 2021, 11:10

Un pui de căprioară a fost salvat de la înec dintr-un bazin cu ulei industrial de către autoritățile care au fost alertate de către un localnic care a auzit plânsetele disperate ale animalului.  Un pui de căprioară de câteva săptămâni a fost salvat de pompierii hunedoreni de la înec dintr-un bazin plin cu ulei situat în fosta zonă industrială din Hăşdat.
Plânsul puiului a fost auzit de un localnic care a sunat la 112. Pompierii Detaşamentului Hunedoara au intrat în baia de ulei industrial şi au recuperat puiul de căprioara, care abia îşi mai ținea capul la suprafaţă.
Pompierii s-au asigurat că puiul nu este rănit şi i-au curăţat blăniţa cu apă.
Ulterior, a fost anunţată Poliţia Animalelor pentru a se decide destinul lui ” Bambi” pe mai departe.

Un pui de căprioară a fost salvat de către un labrador

Un câine labrador, din Statele Unite, pe nume Harley, a făcut un gest care a impresionat o lume întreagă. Câinele a văzut un pui de căprioară care se zbătea cu disperare în mijlocul unui lac și era în pericol să se înece. Fără să zăbovească prea mult, Harley a reacționat cu un instinct fantastic și s-a aruncat în apă ca să salveze micuța caprioară.

Stăpânii câinelui Harley, ambii veterani de război, au postat fotografii care îl arată pe patruped cum o apucă în gură pe micuța căprioară și înoată cu ea până o aduce în siguranță pe uscat și îl îngrijește. Deși lacul avea o adâncime considerabilă și curenții erau destul de puternici, câinele Harley a acționat ca un adevărat erou și și-a riscat viața pentru a aduce la mal puiul de căprioară.

Povestea dintre câinele labrador și puiul de căprioară a continuat, deoarece micuțul animal a dezvoltat un atașament aparte pentru Harley.  A doua zi dimineață, familia a observat că labradorul era neliniștit și se uita pe fereastră extrem de atent. Stăpânii câinelui au deschis ușa și auzit plânsetul puiului de căprioară, moment în care câinele a și fugit țintă în tufișuri, unde l-a regăsit pe micuț și a început să-l aline.

Harley a fost câine de terapie și a lucrat mult timp cu vârstnicii și cu copiii, notează Digi24.