Misiunile amoroase pentru 2024, în funcție de zodie. Cum îți poți îmbunătăți viața intimă

Misiunile amoroase pentru 2024, în funcție de zodie. A început numărătoarea inversă până intrăm în noul an, iar specialiștii vin cu recomandări pentru toți nativii din horoscop, pentru a-și îmbunătăți viața intimă.

08 dec. 2023, 15:50
Misiunile amoroase pentru 2024, în funcție de zodie. Cum îți poți îmbunătăți viața intimă
Misiunile amoroase pentru 2024

Misiunile amoroase pentru 2024, în funcție de zodie. În cazul unor cupluri care sunt de mult timp împreună, partenerii încep să privească viața intimă ca pe o obligație sau chiar o rutină ușor plictisitoare. Potrivit unui studiu al Universității Chapman, 57% dintre bărbații care fac parte dintr-o relație îndelungată, nu sunt mulțumiți de viața lor sexuală.

Citește și: Sfatul divin de care fiecare zodie are nevoie la finalul anului 2023. Există câte un citat pentru toți nativii

Misiunile amoroase pentru 2024, în funcție de zodie

Ei bine, dacă vrei să schimbi ceva în viața intimă sau să îmbunățești câteva aspecte, experții în astrologie vin cu câteva recomandări pentru fiecare zodie.

Berbec

Anul 2024 va avea multe urcușuri și coborâșuri. Vestea bună este că, în ciuda emoțiilor puternice, îți vei regăsi echilibrul până la final. Bucură-te de aventură!

Misiune: Lărgește-ți repertoriul amoros folosind mai multe trucuri exotice. Poți studia Kama Sutra sau sexul Tantric.

Pont: Anul viitor, prima impresie contează! Fii tot timpul pus la punct!

Taur

Anul 2024 îți asigură securitatea emoțională de care ai nevoie. Având liniște și pace acasă, începi să te dezvolți pe plan personal și profesional. Prinzi forțe noi ca să te dezlănțui!

Misiune: Treci la conducere, fii “stăpânul”. Folosește-ți vitalitatea pentru a-ți surprinde persoana iubită.

Pont: Pune-ți în valoare sex-appeal-ul!

Gemeni

Anul acesta ai tot timpul bagajele pregătite. Se anunță multe călătorii în interes de serviciu, dar și călătorii de plăcere.

Misiune: Nu încerca să-ți maschezi sentimentele. Fii deschis și folosește-le în folosul tău. Intimitatea în cuplu este cheia unei vieți sexuale împlinite.

Pont: Explorează! Experimentează!

Rac

Anul 2024 este plin de oportunități. Va fi anul în care vei putea alege după bunul plac și nu unul în care să alergi după ceva.

Misiune: Renunță la teama de a vorbi despre sex. Împărtășeste-ți fanteziile cu partenerul de cuplu!

Pont: Fii curajos!

Leu

Anul 2024 se anunță plin de cuceriri și romantism. Faci imposibilul să devină posibil, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Misiune: Fii aventuros, experimentează și dă-te greu de “prins”!

Pont: Straluceste!

Fecioară

Propuneri indecente vin și trec. Unele dintre ele sunt prea bune ca să fie adevărate. Bazează-te pe intuiție. Nu te-a înșelat de prea multe ori.

Misiune: Experimentează lucruri noi și lasă-ți natura impulsivă să-și facă datoria în pat.

Pont: Cunoaște-te!

Balanță

Ai idei mărețe în 2024 și pe toate le vei duce la bun sfârșit. Credința îți va da putere, cu condiția ca cel mai mult să crezi în tine.

Misiune: Sexul este o formă de evadare. Încearcă să fii ceea ce îți dorești să fii.

Pont: Nu uita de jucăriile erotice!

Scorpion

Anul 2024 va fi unul relativ ușor, în care nu trebuie să depui prea mult efort, fără dezamăgiri.

Misiune: Păstrează-ți inspirația sexuală și simte-te sexy pentru a te comporta ca atare.

Pont: Spune ce gândești!

Săgetător

Te simti puternic, atât profesional, cât și personal, în 2024 . Spui DA la toate provocările și oportunitățile care îți apar în cale, indiferent cât sunt de mari sau de mici. Toate te vor conduce la ceva măreț!

Misiune: Pune-ți creativitatea în mișcare în dormitor, sexul pe roluri va condimenta viața intimă.

Pont: Nu renunța!

Capricorn

Îți cunoști limitele și încerci să păstrezi un echilibrul stabil între viața personală și viața profesională pentru a-ți atinge obiectivele. Va fi foarte distractiv să combini afacerile cu plăcerea.

Misiune: Să te iubești așa cum ești este cel mai puternic afrodisiac.

Pont: Un look dulce și inocent îți poate asigura succesul în dormitor.

Vărsător

Anul 2024 este un an al concretizărilor. Încerci să-ți “încui” spiritul tău libertin și să o iei de la zero în multe capitole din viața ta. Vor fi multe răscruci în 2019, însă unele dintre ele vor fi punți către locuri magice.

Misiune: Încearcă mai multe quickie-uri. Sunt distractive, eliberatoare și vor menține în formă viața intimă.

Pont: Fii perseverant!

Pești

Anul 2024 va fi anul schimbărilor, însă pentru asta trebuie să fii atent ca să nu ratezi oportunitățile care îți apar în cale.

Misiune: Viata sexuală a devenit cam plictisitoare? Poate că tu gândești monoton. Nu te teme să-ți arăți adevăratele gânduri sexuale.

Pont: Încearcă afrodisiacele!