Sfatul divin de care fiecare zodie are nevoie la finalul anului 2023. Există câte un citat pentru toți nativii

Există un citat pentru fiecare zodie. Descoperă care este sfatul pe care divinitatea îl are pentru tine la finalul acestui an.

29 nov. 2023, 21:36
Sfatul divin de care fiecare zodie are nevoie la finalul anului 2023. Există câte un citat pentru toți nativii
Sfatul divin primit de fiecare zodie

Unele citate ajung la suflet, vindecă rănile din inimile distruse și oferă putere pentru a merge mai departe. Află care este sfatul divin oferit de divinitate pentru fiecare zodie. Care este citatul fiecărui nativ

Berbec – „Unele schimbări par negative la suprafață, dar curând vei realiza că a fost creat spațiu în viața ta astfel încât ceva nou să apară”.

Taur – „Creează o viziune și nu lăsa niciodată mediul, convingerile altor oameni sau limitele trecutului să îți afecteze deciziile. Ignoră înțelepciunea convențională”.

Gemeni – „Nu ceea ce ești te ține pe loc, ci ceea ce crezi că nu ești.Lasă toate scuzele deoparte și amintește-ți – poți!”.

Citește și: Horoscop amoros: Care este cea mai importantă calitate de care are nevoie fiecare zodie de la un partener ca să le funcționeze relaţia

Rac – „Timpul nu este deloc prețios, pentru că este o iluzie. Ceea ce percepi ca prețios nu este timpul, ci singurul moment existent în afara sa: Clipa de acum, cel mai prețios lucru care există pentru că este singurul care există. Este tot ceea ce există”.

Leu – „Vor exista întotdeauna oameni care te vor răni, așa că trebuie să îți păstrezi încrederea și doar să ai mai multă grijă în cine te încrezi a doua oară”.

Fecioară – „Puterea de a fi tu însuți într-o lume care încearcă în permanență să te schimbe este una dintre cele mai mari realizări din viața ta”.

Balanță – „Accepta fiecare moment și tot ceea conține el, ca și când ar fi alegerea ta. Imediat, viața va începe să lucreze în favoarea și nu împotriva ta. Apoi, privește miracolul pe care îl dezvăluie viața”.

Scorpion – „Schimbarea nu va veni dacă aștepți altă persoană sau aștepți alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i așteptăm. Noi suntem schimbarea pe care o căutăm”.

Citetșe și: Ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie. Recomandarea specialiștilor pentru fiecare nativ

Săgetător – „Nu accepta viața așa cum ți-o propun oamenii. Nu înceta de a te convinge că viața ar putea fi mai frumoasă; a ta și a celorlalți; nu altă viață, viitoare, care ne-ar consola de aceasta și ne-ar ajuta să-i acceptăm mizeria. Nu accepta. Din ziua în care vei începe să înțelegi că nu Dumnezeu, ci oamenii sunt răspunzători de aproape toate nenorocirile vieții, nu te vei mai resemna”.

Capricorn – „Nu poți ierta cu adevărat, nici pe alții, nici pe tine atât timp cât sentimentul tău de identitate derivă din trecut. Numai având acces la puterea lui Acum, care este propria ta putere, poate exista iertare adevărată”.

Vărsător – „Iubește-te pe tine însuți în primul rând și restul va veni de la sine. Trebuie să te iubești pe tine însuți pentru a reuși să faci ceva pe lume”.

Pești – „Viața este o serie de schimbări naturale și spontane. Nu le rezista; asta creează numai durere. Lasă realitatea să fie realitate. Lasă lucrurile să curgă natural înainte în orice fel doresc”.