Miss Anglia se reangajează ca medic pentru a ajuta bolnavii cu coronavirus. Bhasha Mukherjee face specializare chiar în pneumologie

Bhasha Mukherjee, fostă Miss Anglia în 2019, a decis să renunţe la acţiunile caritabile pe care le desfăşura prin titulatura de regină a frumuseţii şi s-a reangajat ca medic pentru a lupta împotriva noului coronavirus. Pandemia de COVID-19 a făcut ravagii în Marea Britanie, care a raportat peste 55.000 de cazuri de infectări şi peste 6.000 de decese.

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 12:38
Miss Anglia se reangajează ca medic pentru a ajuta bolnavii cu coronavirus. Bhasha Mukherjee face specializare chiar în pneumologie

În calitate de deţinătoare a titlului de Miss Anglia 2019, Bhasha Mukherjee a fost implicată în ultima perioadă în acţiuni caritabile desfăşurate în state din Africa şi Asia. 

Tânăra a fost contactată de foştii săi colegi de la spitalul Pilgrim din Boston, comitatul Lincolnshire, de la care a aflat că sitauţia este gravă din cauza pandemiei de coronavirus.

Bhasha Mukherjee şi-a sunat foştii şefi şi le-a spus că vrea să se întoarcă pentru a-şi ajuta colegii în lupta cu coronavirusul. Ea a declarat pentru CNN că a simţit că e greşit să poarte coroana de Miss Anglia, chiar şi în acţiuni umanitare, în timp ce mii de oameni mor din cauza COVID-19.

Ea s-a întors în Marea Britanie pe 1 aprilie, după ce a cerut ajutorul Înaltului comisar britanic la Calcutta pentru a găsi un zbor pe ruta India – Frankfurt – Londra.

”Am vrut să mă întorc acasă. Am vrut să mă întorc acasă cât mai repede şi să încep să muncesc cât mai repede”, a mai declarat Bhasha Mukherjee pentru CNN.

Fosta câştigătoare a concursului de frumuseţe Miss Anglia a stat 14 zile în carantină după revenirea în ţară. Ea este acum  pregătită să îşi reia profesia de bază, cea de medic, având specializarea chiar în pneumologie.

BILANŢ CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. 4.761 de cazuri de COVID-19 până în 8 aprilie. La ATI sunt internaţi 162 de pacienţi