Miss Brazilia a murit la doar 27 de ani, în timpul unei operaţii de îndepărtare a amigdalelor

Miss Brazilia a murit la doar 27 de ani. Gleycy Correia s-a stins din viaţă din cauza unei hemoragii masive, urmată de un atac de cord, apărute după o operaţie de rutină de îndepărtare a amigdalelor.

22 iun. 2022, 12:28

Miss Brazilia a murit la doar 27 de ani. Gleycy Correia a fost încoronată Miss Brazilia în anul 2018. Din păcate, şi-a pierdut viaţa în urma unei operaţii destul de banale, la amigdale.

În ultimele două luni tânăra a stat în comă, în urma stopului cardiac suferit în luna aprilie. Potrivit preotului familiei, la cinci zile de la operație, pe 4 aprilie s-a declanșat hemoragia, iar la scurt timp a avut un atacul de cord.

Citeşte şi: O supraviețuitoare a tragediei de pe lac descrie clipele dinaintea dezastrului. „Pilotul spunea că sunt doar câteva pietricele”. În total, şapte persoane au murit

Miss Brazilia a murit la doar 27 de ani

Un pastor care cunoștea familia susține că este vorba de un malpraxis în cazul decesului fostei regine a frumuseții din Brazilia. „Dumnezeu a ales această zi pentru a ne lua prinţesa. Ştim că ne va fi foarte dor de ea, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei. Vă mulțumesc mult tuturor celor care s-au rugat. Domnul să răsplătească fiecare rugăciune de iubire”, a spus pastorul.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost trimis la Institutul de Medicină Legală din Macae pentru ca medicii legişti să efectueze autopsia.

Gleycy Correia a început să lucreze când avea doar opt ani, vârstă la care lucra ca manichiuristă la un salon de înfrumusețare.