Miss European Tourism, desemnată la Buşteni: O englezoaică a câştigat titlul

“Miss European Tourism” a fost desemnată duminică seară la Buşteni. 26 de concurente din mai multe ţări s-au întrecut la frumuseţe la concursul internaţional care a avut loc la Castelul Cantacuzino. Aspirantele la miss au defilat în costume naţionale specifice ţărilor din care provin, dar şi în alte ţinute. Prezent la eveniment, Irinel Columbeanu a fost foarte atent la ceea ce se întâmplat pe podium.

RomaniaTV.net
02 iul. 2012, 06:28
Miss European Tourism, desemnată la Buşteni: O englezoaică a câştigat titlul

Blonde, brunete sau roşcate, dar mai ales tinere şi foarte sexy, cele 26 de participante la finala concursului “Miss European Tourism 2012” s-au străduit să-i convingă pe membrii juriului că sunt cele mai frumoase reprezentante ale ţărilor din care provin.

Cea mai aşteptată a fost cu siguranţă proba în care fetele au defilat în lenjerie intimă. Atent la această probă a fost şi Irinel Columbeanu.

Bătălia pentru titlu a fost foarte strânsă. Juriului i-a fost greu să aleagă dintre reprezentanta Angliei şi cea a Rusiei. Până la urmă, concurenta din Anglia a obţinut coroana de miss.

„Sunt absolut încântată. Nu credeam că voi câştiga. Concursul a fost extraordinar. A fost primul la care particip, aşa că sunt încântată”, a declarat Samantha Helen Late, reprezentanta Angliei.

Concurentele s-au declarat încântate şi de zonele turistice vizitate.

„România este o ţară extraordinară. Îmi pare bine că am venit aici. Mi-a plăcut foarte mult această săptămână petrecută în această ţară”, a spus Anastasia Nikita, Miss Rusia.

Organizatorii spun că prin astfel evenimente sunt promovate mult mai bine obiectivele turistice din România.