MISS „Bum Bum” Brazilia 2013, surprinsă în tandreţuri cu un transsexual IMAGINI SEXY

Bărbaţii vor suspina îndelung după apetisanta Paloma Gomes. Candidata la "Miss Fund" Brazilia 2013 a fost surprinsă în tandreţuri cu transsexualul Thalita Zampirolli.

06 mart. 2014, 12:18

În 2013, Paloma Gomes îşi punea fundul la bătaie pentru titlul de „Miss PosteriorBrazilia, scrie zumi.md. Tânăra de 23 de ani, cu posteriorul de 100 cm, şi-a dezamăgit fanii după ce a fost surprinsă în tandreţuri cu transsexualul Thalita Zampirolli (25 de ani).

Cele două fotomodele s-au giugiulit pe plaja Leme din Rio de Janeiro. Toropite de căldură, Paloma şi Thalita s-au mângâiat şi s-au sărutat drăgăstos în mare.

Citeşte şi Scandal la concursul MISS POSTERIOR 2013. Vezi ce le-au făcut participantele membrilor JURIULUI VIDEO

Apetisantele brazilience n-au părut deloc deranjate de puhoiul de fotografi strâns să imortalizeze momentul şi au continuat dezmierdările pe prosop. Ba mai mult, Paloma a avut grijă ca soarele să n-o ardă pe partenera ei şi i-a uns posteriorul generos cu loţiune pentru bronzat.

Thalita, care s-a născut Júlio Campos, a stârnit vâlvă cu relaţia pe care a avut-o timp de un an cu fostul fotbalist Romário (48 de ani).

Citeşte şi O braziliancă se laudă cu un posterior mai apetisant decât cel al lui Kim Kardashian VEZI FOTO

Thalita Zampirolli (25 de ani) s-a născut în Cachoeiro de Itapemirim, sub numele de Júlio Campos. Încă de mic copil, aceasta se simţea o femeie captivă în corp de bărbat. La 15 ani, însuşi bunicii i-au plătit tratamentul hormonal, iar la 18 ani a suferit intervenţiile de schimbare de sex. Acum are tot ce-i trebuie pentru a fi o femeie.