Miss Univers 2021 este din India. Cea mai frumoasă femeie din lume are 21 de ani şi provine dintr-o familie sikh

Harnaaz Sandhu din India a câştigat titlul Miss Univers 2021, la finalul celei de-a 70-a ediţii a concursului, care a avut loc la Eilat, în sudul Israelului.

13 dec. 2021, 09:16
Miss Univers 2021 este din India. Cea mai frumoasă femeie din lume are 21 de ani şi provine dintr-o familie sikh

Harnaaz Sandhu, reprezentanta Indiei are 21 de ani şi s-a născut şi a crescut în tradiţia sikh la Chandigarh, capitala provinciilor Punjab şi Haryana. Nadia Ferreira din Paraguay şi Lalela Mswane din Africa de Sud su ocupat locurile al doilea, respectiv al treilea. Reprezentanta României, Carmina Cotfas, nu a fost selectată în finala de 16 concurente.

Gazda a fost actorul Steve Harvey, care, la un moment dat, i-a cerut lui Sandhu că imite un animal, după ce a afirmat că a aflat că ea are această abilitate. Harvey a fost criticat online pentru că a evidenţiat-o prin această solicitare considerată nepotrivită. Harnaaz Sandhu a părut amuzată de cerinţă şi a imitat o pisică.

Citeşte şi Primele imagini cu rochia de 200.000 de dolari pe care Miss Universe România o va îmbrăca pe scena marii finale din Israel

La sesiunea de întrebări şi răspunsuri, când Sandhu ajunsese în top 5, a profitat de ocazie pentru a vorbi despre schimbarea climei.

Este momentul să acţionăm şi să vorbim mai puţin. Prevenţia şi protecţie sunt mai bune decât regretul şi refacerea”, a declarat ea.

După ce a fost anunţată câştigătoare, ea a sărbătorit pe scenă alături de celelalte concurente şi a strigat către camera de filmat „Chak de Phatte India”, exclamaţie care se traduce „Să facem asta, India!”.

Concursul de anul acesta a fost al doilea organizat în era Covid. Graniţele Israelului urmau să fie deschise turiştilor vaccinaţi înaintea principalului eveniment, ceea ce ar fi permis multor fani să participe. Însă din cauza creşterii numărului de cazuri şi a variantei omicron, Guvernul israelian a închis graniţele străinilor cu două săptămâni înainte.

Una dintre concurente, Miss Franţa, a fost testată pozitiv înainte să ajungă în Israel şi a fost nevoită să stea în carantină, işind la timp pentru faza preliminară, vineri.