Primele imagini cu rochia de 200.000 de dolari pe care Miss Universe România o va îmbrăca pe scena marii finale din Israel

Rochia, pe care câștigătoarea Miss Universe România 2021 o va purta pe podiumul marii finale din Israel, a costat 200.000 de dolari și este inspirată de portul Reginei Maria.

23 nov. 2021, 19:12

Rochia cu care Miss Universe România 2021 va defila în cadrul marii finale din Israel a costat 200.000 de dolari și este un tribut adus portului Reginei Maria.

Carmina Olimpia Cotfas va îmbrăca superba vestimentația la proba costumului tradițional.

Iubita unui fotbalist de la FCSB a fost desemnată Miss Universe România

Ținuta este inspirată din portul Reginei Maria a Românie, fiind astfel  o rochie tribut portului național, un tribut adus sumanului, haina țărănească lungă, care a inspirat atâtea colecții vestimentare de peste tot din lume. Rochia a fost realizată de designerul israelian Aviad Arik Herman și va putea fi admirată în cadrul finalei Miss Universe World, care va fi în Eilat, Israel, în data de 12 decembrie. Designerul a lucrat timp de 3 luni la acest model realizat din brocart fin și broderie de lux cu motive românești. Rochia are 10.000 de cristale Swarovski în culorile drapelului României, iar valoarea ei se ridică la suma de 20.000 de dolari.

Rochia a fost prezentată pentru prima dată unui public restrâns, reunit luni seară la Ambasada Israelului la București. La eveniment a participat E.S. David Saranga, Ambasadorul Israelului la București, și în parteneriat cu Miss Universe și cu Ministerul Turismului din Israel, relatează click.ro.

Miss Universe România 2021. Carmina Olimpia Coftas are 21 de ani şi este fostă prezentatoare TV

Miss Universe România 2021. Carmina Olimpia Coftas are 21 de ani, e studentă în anul 3 la Facultatea de Istorie și e fostă prezentatoare TV.

Ambasadorul Israelului la București, David Saranga, a făcut și el parte din juriu. Carmina ne va reprezenta la faza mondială a competiției, care va avea loc în Israel, în luna decembrie.

Miss Universe 2020, câştigat de Mexic. Bianca Tirsin, reprezentanta României: „Am avut nevoie de psiholog, să mă pună pe picioare”

Pregătirile au fost intense, emoțiile mari, însă peste toate a reușit să treacă cu bine tânăra câștigătoare. Aceasta activează în lumea modelingului de șase ani, iar experiența pe podium pare că și-a spus cuvântul.

Carmina Olimpia Cotfas a reușit să impresioneze pe toată lumea cu ținutele, naturalețea, dezinvoltura și frumusețe ei. Astfel, la finalul evenimentului din această seară a reușit să își revendice cu brio titlul de Miss Univers România 2021. Coroana i-a fost înmânată de Miss Universe România 2020, Bianca Tirsin.

Miss Universe România 2021 își dorește o carieră de profesor universitar de istorie, însă până atunci a acord atenție și pasiunilor ei. De-a lungul anilor a fost prezentă la mai multe prezentări de modă și a defilat pentru desigenri celebrii din România, precum Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și Delia Lazăr.

„Am absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității ”Babeș-Bolyai”, specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie.

Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum. Pe parcursul anilor am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 – am câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. În 2019 – am câștigat titlul de Miss Târgu Mureș).

Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model.”, spunea Carmina Olimpia Cotfas, într-un interviu acordat în urmă cu un an.