MISTER BIZAR. Satul unde OAMENII ADORM din senin VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 07 Martie 2015 19:17 // Actualizat: Sâmbătă, 07 Martie 2015 20:42 // Sursa: romaniatv.net

Fenomen straniu, inexplicabil, la est de graniţa României, acolo unde locuitorii unui sat din Kazahstan suferă de ceea ce presa a numit boala somnului, un somn ciudat care îi cuprinde pe oameni din senin! Unii dau vina pe duhurile rele, alţii, pe o fostă mină de uraniu din zonă. Deşi s-au făcut teste, nici medicii, nici oamenii de ştiinţă nu au reuşit să afle cauza misterioasei epidemii.

Foto: Captură video

Ciudata epidemie a afectat deja aproape 15 la sută dintre locuitorii satului kazah Kalaci, numit şi satul Adormiţilor", o localitate cu 600 de suflete. Adulţi sau copii, victimele acestei afecţiuni adorm brusc, uneori pentru zile întregi, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident CUMPLIT în Kazahstan. Un camion a fost spulberat de două trenuri

"Au adormit şi copiii care stau acolo. Mai în vale, la fel. Copiii acelei femei au adormit. Se poate întâmpla oricând, oricui din sat", a declarat o localnică.

Oamenii spun că este din ce în ce mai rău şi, de multe ori, se tem că nu se vor mai trezi din somn. Mărturiile celor care au trecut prin această experienţă sunt cutremurătoare şi similare. Cel mai traumatizant este pentru copii, care nu înţeleg ce li se întâmplă. În prima zi de şcoală, au adormit pe capete. Opt copii au căzut ca seceraţi, într-o oră.

 

"Am început să tremur. Apoi am căzut. Andrei m-a ajutat să mă ridic. Timur şi Evgheni m-au dus până acasă. Şi pe urmă nu îmi amintesc", a declarat un copil.

Citeşte şi Misterul oraşului în care SUTE de oameni adorm ZILE ÎNTREGI şi se trezesc AMNEZICI a fost ELUCIDAT FOTO

Unii au dat vina pe mina din zonă, unde au lucrat mii de oameni, când regiunea era înfloritoare. În anii 80, a fost însă închisă, iar cei care au putut, au plecat la oraş. Nimeni nu îşi aminteşte însă ca vreun miner să fi adormit. Iar testele au arătat că nu sunt radiaţii.

"Se tem să spună adevărul. Au îngropat ceva sub pământ. Cineva din sat a lucrat acolo. A spus că au adus o cutie neagră, cu nişte deşeuri toxice sau aşa ceva. Ne este frică de ce se întâmplă. Ne este frică, poate mâine adormim cu toţii. Aţi văzut şi voi, nu sunt radiaţii. Aşa că e lipsit de sens să dăm vina pe radiaţii. Oamenii au lucrat în mină ani la rând şi nu a adormit nimeni", adăugat un alt locuitor al satului respectiv.

Specialiştii au testat solul, apa, aerul din zonă, iar rezultatele nu au dat un răspuns pentru boala somnului. Iar sutele de oameni rămaşi în sat aşteaptă cu teamă fiecare zi.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
kalaci Kazahstan oameni adorm din senin sat adormiti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 mar 21:21
...care îi cuprinde pe oameni din senin! Unii dau vina pe duhurile rele, alţii, pe o fostă mină de Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
07 mar 19:50
... Fenomen straniu, inexplicabil, la est de graniţa României, acolo...
07 mar 19:31
...For the Tabbed Widgets plugin: */
jQuery("ul.tw-nav-list").
addClass("clearfix");});

//]]>
/* ...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H