Mister în cazul celor doi tineri găsiţi morţi într-o pădure de lângă Sibiu

Publicat: Luni, 20 August 2012 12:17 // Actualizat: Luni, 20 August 2012 13:17 // Sursa: România TV

În urmă cu câteva zile, cadavrele a doi tineri au fost găsite lângă o pădure din localitatea sibiană Boiţa. Din primele cercetări, anchetatorii exclud varianta crimei şi spun că cei doi consumaseră alcool înainte de a muri. Mama tânărului va încerca luni să identifice cadavrele.

Foto: Romania tv

Familiile celor doi soţi încearcă luni să identifice cadavrele şi să îi ajute pe anchetatori să desluşească misterul. Cadavrele lor au fost descoperite în urmă cu câteva zile în stare avansată de putrefacţie, la marginea unei păduri din localitatea Boiţa.

Anchetatorii exclud ipoteza unei crime, pentru că nu au fost găsite urme de violenţă pe corpurile lor.

Se aşteaptă şi rezultatele unei expertize toxicologice, pentru a vedea dacă cei doi au consumat droguri. Oamenii legii au aflat că cei doi au consumat alcool înainte de a muri. Bărbatul avea o îmbibaţie alcoolică în sânge de 0,80 grame la mie, iar femeia avea îmbibaţie alcoolică de 0,70 grame la mie.

Cei doi ar fi terminat facultatea de Medicină la Cluj, în anul 2009, însă în România nu figurează în niciun document ca fiind rezidenţi. Ei ar fi plecat în Germania să aprofundeze studiile.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
10 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H