MISTER în jurul morţii avocatului împuşcat în inimă. Bărbatul fusese AMENINŢAT şi s-a trezit cu casa SPARTĂ

Avocatul Florin Miclea, cunoscut în special pentru legătura sa cu omul de afaceri Marian Iancu, pe care îl reprezenta în dosarul RAFO, a fost găsit mort, luni, seară, în locuinţa sa, cu o plagă împuşcată în dreptul inimii. Anchetatorii iau în calcul, ca primă variantă, sinuciderea, dar cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit moartea.

RomaniaTV.net
26 aug. 2014, 10:33
MISTER în jurul morţii avocatului împuşcat în inimă. Bărbatul fusese AMENINŢAT şi s-a trezit cu casa SPARTĂ

Misterul din jurul avocatului găsit împuşcat în locuinţa sa din Capitală se adânceşte, după ce anchetatorii au constatat că, înainte cu două zile de a muri, Florin Miclea a sunat la 112 şi a anunţat că mai multe persoane i-au spart casa.

În mod ciudat, hoţii n-au furat bani sau alte bunuri ci doar două fotografii, al căror conţinut nu este cunoscut. Mai mult, se pare că hoţii au pătruns în locuinţa avocatului cu chei potrivite şi nu s-au atins nici măcar de o sumă mare de bani care era la vedere sau de armele de vânătoare, trei la număr, aflate de asemenea, la îndemână.

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. Cine este AVOCATUL care S-A ÎMPUŞCAT în INIMĂ

O primă ipoteză în acest caz este sinuciderea, dar nu sunt excluse şi alte variante, mai ales că există suspiciuni legate de activitatea avocatului, legată şi de afaceri importante pe care le aveau clienţii săi. În plus, niciun vecin nu a auzit împuşcătura care i-a fost fatală.

Surse apropiate anchetei au afirmat că în locuinţa avocatului s-ar fi găsit şi un bilet de adio, a cărui autenticitate urmează, însă, să fie stabilită de specialişti.

Pe de altă parte, mama avocatului s-a confesat unui prieten cum că fiul său ar fi fost urmărit şi ameninţat să se retragă din două dosare aflate pe rolul judedcătoriei Constanţa şi în care sunt implicate nume importante.