MISTER TOTAL. Ce s-a descoperit pe „pământul sfânt” din Tibet

Arheologii americani ajunsesera in zona de nord a Tibetului in cautarea osemintelor de dinozaur, insa ce au descoperit a fost dincolo de imaginatia lor.

03 feb. 2015, 09:29
MISTER TOTAL. Ce s-a descoperit pe „pământul sfânt” din Tibet

In urma cu aproape 11 ani, in vara anului 2002, acestia au gasit, chiar langa izvorul raului Yangtze, mai multe tevi care pareau ca ies din stanca muntelui Baigong, scrie antena3.ro. Aceste formatiuni ciudate nu pareau facute de mana omului.

Citeşte şi FENOMENE STRANII care sfidează legile fizicii. Cercetătorii nu găsesc nicio explicaţie FOTO

Tot in aceasta zona muntoasa se afla si doua lacuri „indragostite”, despre care calugarii budisti spun ca ar fi fermecate – unul este cu apa dulce, iar celalalt lac este cu apa sarata.

Langa aceste lacuri se afla si o piramida cu o inaltime de 50 de metri, care este in apropierea unor pesteri ale caror intrari sunt in forma de triunghi. Cercetatorii care au intrat in aceste pesteri au povestit ca din mijlocul lor se vad mai multe tuburi care strapung stanca si se indreapta spre exterior.

Citeşte şi ÎNVAŢĂ să CITEŞTI şi să INTERPRETEZI AURA propriului CORP

Pentru a vedea din ce material sunt facute aceste tuburi, s-au prelevat mai multe bucati si au fost trimise pentru teste in laborator. Rezultatul? „Tevile” contin 30% oxid feric, amestecat cu o cantitate mare de dioxid de siliciu si oxid de calciu.

Insa, interesant este faptul ca 8% din compozitie nu a putut fi identificat. Aceasta concluzie demonstreaza faptul ca aceste tuburi au fost construite din materiale ori inexistente pe Terra, ori care inca nu au fot descoperite.