Dosarele X: O femeie a fost omorâtă de o altă femeie, "moartă" de trei săptămâni

Publicat: Marţi, 10 Iunie 2014 18:42 // Actualizat: Marţi, 10 Iunie 2014 18:42 // Sursa: romaniatv.net

O femeie găsită moartă, în anii ’70 , s-a transformat în cel mai misterios și inexplicabil caz de omucidere din Londra. Autoritățile care au anchetat cazul au ajuns la concluzia că ea fusese omorâtă de o altă femeie care murise cu trei săptămâni înaintea ei.

Foto: efemeride.ro

O femeie a fost ucisă cu brutalitate la începutul anilor '70 pe străzile Londrei, scrie efemeride.ro. Cadavrul a fost transportat la un laborator spre a fi analizat. Sub unghiile victimii s-a găsit material biologic. Acesta a fost sustras și supus analizei ADN. S-a descoperit că aparținea unei alte femei care fusese găsită moartă cu trei săptămâni în urmă.

Citeşte şi E GROASĂ. Americanii îi învaţă pe studenţi cum să supravieţuiască în cazul "iminentei APOCALIPSE cu ZOMBIE"

Ciudat este faptul că ambele crime au avut loc în zone diferite ale Londrei și nu s-a descoperit nicio legătură reală între ele. Mai mult, victima nu avea nicio legătură cu presupusul criminal, iar cazurile au fost investigate de două echipe distincte de detectivi.

Concluziile au fost de-a dreptul șocante pentru că s-a stabilit că de fapt cele două femei nu s-ar fi întâlnit niciodată. Întrebarea care s-a aflat pe buzele tuturor este cum a fost posibilă ca victima să fie ucisă de un om care nu mai există? Bineînțeles că s-a luat în calcul ipoteza unui alt criminal, dar și așa cum era posibil ca femeia decedată ulterior să poarte urme biologice de la o persoană care a murit în urmă cu 3 săptămâni și pe care nu a văzut-o niciodată?

Citeşte şi POVEŞTI FABULOASE despre călătoriile în timp ale oamenilor din antichitate

Cert este că cea de-a doua victimă nu fusese dată dispărută și nici nu ar fi putut avea vreo legătură cu un al treilea presupus criminal. Mai mult de atât, niciun indiciu nu a fost găsit despre potențialul criminal, ceea ce este de-a dreptul uluitor.

Cazul a fost clasificat și s-a presupus că ustensilele cu care s-au prelevat probele biologice de sub unghiile victime fuseseră contaminate. Nici această idee nu pare plauzibilă pentru că după cum bine știm aceste ustensile sunt curățate și decontaminate.  Și atunci cum a fost posibilă o asemenea crimă?

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 iun 19:30
...’70 , s-a transformat în cel mai misterios și inexplicabil caz de omucidere din Londra. Citește mai departe… …read more...
10 iun 19:19
...class="item-date">
on June 10, 2014
O femeie găsită moartă, în anii ’70 , s-a transformat în...
1
EUR
4.7216
RON
24 Aug
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H