Misterul înfricoşător al preotului care „DESCHIDE CARTEA”. Ce se întâmplă dacă este fotografiat

În satul Bonţ, de lângă Gherla, există un preot care "deschidea Cartea", o practică interzisă de Biserica Or­todoxă. În jurul orei patru, credincioşi din toate col­ţurile ţării se adunau la biserica din sat, pentru a în­cerca să găsească rezolvări miraculoase la problemele lor, cu ajutorul părintelui.

16 oct. 2014, 10:36
Misterul înfricoşător al preotului care „DESCHIDE CARTEA”. Ce se întâmplă dacă este fotografiat

Ocolind intrarea principală, credincioşii intrau pe uşa laterală în biserică, scrie antena3.ro. Într-o zi s-a întâmplat ca un ziarist să se ducă acolo, pentru a se alege cu un reportaj de senzaţie. După ce a aşteptat la rând, a reuşit, în sfârşit, şi el, să intre în biserică. Acolo a fost şocat de întunericul aproape sinistru, în­că­perea fiind luminată doar de o singură lumânare am­plasată pe masa de lângă preot. Deşi reporterul nu a apucat să spună cine este şi ce căuta, a fost întrebat dacă avea re­portofonul pornit.

Citeşte şi Cum se fac farmecele de dragoste şi de bani. Ritual pentru gasirea unui partener

El răspunse că nu, du­pă care explică sincer motivul vizitei: o mică relatare pentru ziarul la care lucra. În acel moment, preotul se schimbă la faţă, în­cepu să ţipe, să ameninţe şi să bles­teme. Printre ame­ninţări, reporterul a recunoscut câ­teva lucruri care îl priveau personal şi pe care preotul nu ar fi avut de unde să le ştie.

Citeşte şi BLESTEME care au schimbat ISTORIA. Printre acestea, BLESTEMUL CASEI ALBE şi BLESTEMUL lui SUPERMAN

Şocat, a ieşit din bi­se­rică şi s-a întors în ma­şină, unde îl aştepta un coleg fo­to­graf. Cei doi s-au ho­tărât să aştepte până când pre­otul avea să iasă din bi­serică pentru a face câteva po­ze, pe care să le publice în ziar, după care s-au urcat în maşină şi au plecat.

Pu­ţin mai încolo, când cei doi au oprit maşina şi au privit pozele, au avut o mare sur­pri­ză: toate clişeele în care ar fi trebuit să apară pre­o­tul erau complet albe. Pelicula nu înregistrase nimic.