Misterul morţii lui Michael Jackson încă persistă

Cinci săptămâni de dezbateri, 40 de martori şi multe ore de demonstraţii ştiinţifice nu au fost suficiente pentru a elucida misterul care înconjoară ultimele ore din viaţa cântăreţului Michael Jackson, deşi procesul medicului Conrad Murray, acuzat că şi-a neglijat pacientul, se apropie de sfârşit.

RomaniaTV.net
30 oct. 2011, 17:04
Misterul morţii lui Michael Jackson încă persistă

Procesul medicului Conrad Murray, judecat la Curtea Superioară din Los Angeles pentru omucidere involuntară, va intra începând de luni în a şasea săptămână, odată cu contrainterogatoriul medicului Paul White, ultimul dintre martorii apărării care a depus mărturie, potrivit Mediafax.

A cincea săptămână de audieri, în cadrul căreia au fost aduşi la bară martorii apărării, a fost marcată de prezentarea oficială a tezei avocaţilor medicului Murray, potrivit cărora Michael Jackson este singurul vinovat de propriul deces.

Potrivit autopsiei, „regele muzicii pop” a murit pe 25 iunie 2009 din cauza unei „grave intoxicaţii” cu propofol, un sedativ puternic pe care starul în folosea pe post de somnifer, cu acceptul medicului Murray, care a recunoscut faptul că i-a administrat starului acest medicament, în dimineaţa zilei în care artistul american a murit, dar şi în lunile precedente.