Mitică Ciorbă, în stare gravă, la trei zile după ce a fost depistat pozitiv cu Covid. Imagini cu fostul impresar, la ATI FOTO

Fostul impresar Dumitru Tudor, mai cunoscut sub numele de Mitică Ciorbă, a fost infectat cu COVID, iar starea lui de sănătate s-a agravat în ultimele ore.

12 mart. 2021, 15:38
Mitică Ciorbă, în stare gravă, la trei zile după ce a fost depistat pozitiv cu Covid. Imagini cu fostul impresar, la ATI FOTO

Mitică Ciorbă” se află intubat la terapie intensivă, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Însuşi fostul impresar a fost cel care a făcut anunțul despre starea sa de sănătate pe său de Facebook, acolo unde a postat și o imagine din spital.

După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”,   a fost mesajul postat inițial de Dumitru Tudor, după care acesta a pus și poza de la ATI, alături de textul următor:  „Așa sunt acum în spital. Cu Dumnezeu înainte!”.

Citeşte şi Drama Roxanei Ciuhulescu: „A început pe holurile Terapiei Intensive”

Dumitru Tudor a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu trei zile, iar starea lui s-a agravat într-un timp foarte scurt, astfel că medicii s-au văzut nevoiți să îl mute pe secția de ATI și să îl intubeze.

Mitică Ciorbă, intubat la ATI:

Mitică Ciorbă, intubat la ATI

Citeşte şi Anamaria Prodan, după infectarea cu Covid: „Am avut o perioadă foarte grea. M-au verificat de la Poliție în fiecare zi”

De-a lungul timpului, Dumitru Tudor a fost de două ori conducător și investitor la Rapid, prima dată la începutul anilor 80, iar ultima dată în 2017, când a plecat repede de la formația giuleșteană, fiind acuzat de fani că n-a investit niciun ban. El are 66 de ani.