Mitică Dragomir a rămas cu sechele după ce a fost agresat de Marian Ceaușescu: „Am fost la psiholog / Sunt un exemplu de om pentru societate” | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir a recunoscut, joi seara, la România TV, că protestatarul Marian Ceaușescu a avut succes în acțiunile sale agresive. A reușit să-l afecteze atât fizic, cât și psihic pe fostul șef de la LPF. 

24 nov. 2022, 22:06
Mitică Dragomir a rămas cu sechele după ce a fost agresat de Marian Ceaușescu: „Am fost la psiholog / Sunt un exemplu de om pentru societate” | EXCLUSIV

De curând, Mitică Dragomir a fost agresat pentru a patra oară de Marian Ceaușescu. Scena s-a petrecut pe Calea Victoriei, în fața sediului unui post de televiziune. Fostul om de fotbal a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

„E un grup organizat. A fost a patra oară. Dar de data asta a fost cu un câine. Cel cu care venit… M-a mușcat de picior, am scos de la INML certificat. Nu pot să-l înțeleg… Dacă te duci la un om, îl jignești, îl faci jigodie comunist, spurcat… Să vii a patra oară cu câine, cu șurubelniță în mână? M-a lovit la ochi Ceaușescu. 

Nu cred că a venit să mă lovească. A venit să mă tâlhărească. Eu de zece ani nu mai sunt la Ligă, de 15 ani nu mai sunt în politică. Sunt exemplul de om pentru societatea asta capitalistă. Muncesc de dimineață până seara, pe șantier. Am o familie, plătesc taxe, plătesc peste 200 de oameni, fără să întârzii. Mă face jigodie comunistă. Dacă el mă face așa, înseamnă că el e un gentleman capitalist. Atunci, eu vreau să rămân comunist. 

Ce urmărești, bă băiatule??? 

(…) Eu am 77 de ani, nici o muscă nu pot s-o omor. Am piciorul rablagit. Trag câinii la mine. Nu se poate așa ceva! Mi-e frică de câine. Dar nu de el (n.r. – de Ceaușescu), chiar dacă e oligofren sau nebun”, a declarat Dumitru Dragomir, la România TV.

 

Dumitru Dragomir, despre Marian Ceaușescu: „Un oligofren!”

Întrebat de Victor Ciutacu dacă a încercat pe Ceaușescu să-l cumpere, fostul șef de la LPF a răspuns:

„Îmi jigniți inteligența. La experiența mea, să mă duc la un  oligofren d-ăsta… Și chiar dacă aș avea vreo vină. Eu îi fac o plângere, vreau o ordonanță de restricție, să nu se apropie la 1.000 de metri de mine. Am fost fost la psiholog (…)

Asta nu se vede (n.r. – pe filmare), că eu m-am dus să dau în câine cu piciorul. Ei m-au filmat de la jumătate în sus”, a mai transmis jurnalistul.

Dumitru Dragomir i-a făcut și un portret lui Marian Ceaușescu.

„E un om fără familie, fără nimic, care nu a plătit nicio taxă la stat, care este protejat”, a declarat afaceristul.

 

Ultima bătaie dintre Dumitru Dragomir și Marian Ceaușescu (VIDEO)