Poliţia Capitalei s-a autosesizat şi anchetează scandalul dintre Mitică Dragomir şi protestatarul „Ceauşescu” VIDEO

Poliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu după bătaia din stradă dintre Dumitru Dragomir și Marian Ceaușeșcu. Fostul șef al LPF a fost înjurat de celebrul protestatar și a ripostat, boodyguardul său alăturându-se şi el scandalului.

09 nov. 2022, 08:42
Poliţia Capitalei s-a autosesizat şi anchetează scandalul dintre Mitică Dragomir şi protestatarul „Ceauşescu” VIDEO

Marian Moroşanu, arhicunoscutul protestatar poreclit „Ceauşescu”, l-a aşteptat marţi seară pe fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, la ieşirea acestuia dintr-un studio de televiziune, unde acesta participase la un talk-show.

„Ceauşescu” l-a jignit în mod repetat pe Mitică Dragomir, la un moment dat numindu-l „rusofil”, moment în care fostul şef al LPF a cedat nervos şi a încercat să-l lovească pe protestatar. Apoi, „Mitică” a fost condus spre maşină de bodyguardul său, care apoi a revenit şi l-a agresat la rândul său pe Marian Moroşanu.

Marian Moroșanu spune că a ajuns la urgențe din cauza loviturii încasate în ochi şi ameninţă că îl va da în judecată pe Dragomir, care acuză la rândul său că ar fi fost lovit de cineva din anturajul lui „Ceauşescu”.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu desfiinţează sistemul sanitar după ce afost depistat cu cancer: „Totul se cumpără, şi sănătatea”

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, anunță Poliția Capitalei.

Citeşte şi: Jennifer Lopez, declarații despre mariajul cu Ben Affleck: ,,Sunt mândră de asta”