Mitică Dragomir anticipează eșecul lui Dan Șucu la Rapid: „Nu a trăit în șerpărie. O ia pe calea ferată și fuge!” (VIDEO)

Dan Șucu nu va reuși să reziste prea mult timp la Rapid București, echipa la care a devenit investitor cu 50% din acțiuni, crede Mitică Dragomir. 

27 mai 2022, 19:55
Mitică Dragomir anticipează eșecul lui Dan Șucu la Rapid: „Nu a trăit în șerpărie. O ia pe calea ferată și fuge!” (VIDEO)

Fostul președinte al LPF susține că antreprenorul Mobexpert va fi descurajat de aspectele mai puțin fericite ale lumii fotbalistice, pentru că nu a crescut în „șerpărie”.

„Șerpăria asta este… Când te ia presa, dacă nu ai rezultate… O ia pe calea ferată și fuge, să nu-mi ziceți mie ‘Mitică Dragomir’.

Părerea mea este că a făcut o greșeală (n.r. – a anunțat investiții de 7 milioane în primul an, de 10 în cel de-al doilea). Pune presiune prea mare pe el. Trebuia niciun diftong să nu scoată.

Dacă bagă banii, el trebuie să comande muzica, la fel ca Gigi Becali”, a declarat Mitică Dragomir într-un interviu pentru Pro Sport.

 

Dan Șucu nu va rezista prea mult timp la Rapid București, crede Dumitru Dragomir

 

Dan Șucu se va retrage după primul an în Giulești, în urma unui sezon în care nu va reuși să facă față FCSB-ului, CFR-ului și Craiovei CSU, crede „Oracolul din Bălcești”.

„Nu, nici cu Craiova nu are forță (n.r. – Rapidul să se bată la titlu). El este un tip bogat, mintos, serios, vă spun precis. Dar nu a trăit în șerpărie. Într-un an de zile se satură, o să vedeți. Asta e sigur.

Cu tot ceea ce a declarat acum, presa îl presează. Și trebuie să vină obligatoriu în primele 3. Nu neapărat să ia titlul, dar să mulțumească suporterii. Convingerea mea este că e greu ca Rapidul să vină în primele 3″, a mai punctat Dragomir.

 

Marile vulnerabilități ale Rapidului

 

Dumitru Dragomir s-a declarat surprins de afirmațiile belicoase ale lui Dan Șucu. Totodată, a avertizat că celebrul antreprenor are de investit mult în staff-ul clubului.

„Au stadion (n.r. – rapidiștii), suporteri, bani. Angelescu l-a adus pe Șucu, un tip liniștit – de asta mă și miră declarațiile lui. Șucu e un bun sportiv, îl văd zilnic la terenul de tenis. Joacă zilnic măcar o oră jumătate tenis.

Dar Angelescu este ‘jos pălăria!’. Tânăr, experimentat. Dar acolo (n.r. – Rapid) sunt mari deficiențe la colectivul tehnic al clubului, cu excepția lui Mutu. Vorbesc despre juniori, divizia C și așa mai departe”, a mai opinat „Oracolul din Bălcești”.

 

@prosport_ro Mitica Dragomir prevede un sfarsit dureros pentru Dan Șucu la Rapid #miticadragomir #dragomir #dansucu #rapid #prosport #sport #fy #fyp ♬ sunet original – ProSport_ro