Mitică Dragomir, despre derapajul halucinant al lui Dorian Popa: „Nu m-a mirat, toți se droghează. Cine greșește trebuie să plătească”

Dorian Popa a șocat pe toată lumea după ce a fost depistat de oamenii legii ca fiind sub influența drogurilor la volan. Deși a spus că nu ar fi consumat în mod direct, ci a inhalat la o petrecere, urmăritorii și cei care îl apreciau au dubii serioase în privința acestui lucru. Printre ei se află și Mitică Dragomir.

04 nov. 2023, 21:24
Mitică Dragomir, despre derapajul halucinant al lui Dorian Popa: „Nu m-a mirat, toți se droghează. Cine greșește trebuie să plătească”
Mitică Dragomir, despre derapajul halucinant al lui Dorian Popa: „Nu m-a mirat, toți se droghează. Cine greșește trebuie să plătească”

Mitică Dragomir a comentat ultimele evenimente ce îl au în centru pe Dorian Popa, prins conducând sub influența substanțelor interzise. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că sunt mulți alți artiști și oameni influenți care ajung să aibă astfel de vicii ce îi pot costa întreaga carieră.

Citește și: VIDEO Mitică Dragomir se pregătește de ce este mai rău. Fostul șef de la LPF și-a cumpărat groapă la Bellu cu 90 de mii de euro: „E bine să te asiguri”

Mitică Dragomir, deloc surprins de problemele cu legea ale lui Dorian Popa

Dorian Popa este a treia mare vedetă prinsă drogată la volan, după Ana Morodan și chef Foa. Valul de tineri prinși că folosesc astfel de substanțe interzise crește de la o zi la alta, iar cazurile nu par să fie stopate de nimeni și nimic. Despre acest fenomen a vorbit și Mitică Dragomir, invitat în emisiunea sportivă a jurnalistului Horia Ivanovici.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că o mare partea dintre cei ce ajung pe culmile succesului ajung să sufere de vicii chinuitoare ce, mai devreme sau mai târziu, îi costă atât cariera, cât și viața, în cele mai triste cazuri. Pe deasupra, Mitică Dragomir a mărturisit că nu a fost surprins atunci când a aflat de situația lui Dorian Popa.

„Eu nu mă pot transforma în procuror. Văd că mulți, seara, la televizor, se transformă în procurori. Mă nene, convingerea mea este că cine greșește trebuie să plătească. Indiferent de nume. Mie îmi place cum cântă. Majoritatea care au plecat din sărăcie și-au ajuns sus, ori s-au luat de băutură, ori și-au lăsat nevestele, ori s-au luat de droguri. Una din trei. Cine are tăria se reziste la tăvăleală și să reziste cu bani mulți…femeile sunt frumoase, se aruncă pe tine din toate părțile. Domnișoarele sunt bine educate să nu mai fie fraiere, cum au fost secole de-a rândul, slugile bărbaților, acum nu le mai păcălești nici cu un Maybach. N-am rămas mirat, pentru că sunt mulți cântăreți care se droghează. Mia devreme sau mai târziu, cannabisul se va legifera și în România, ca în majoritatea țărilor din lume”, a declarat Mitică Dragomir în cadrul emisiunii lui Horia Ivanovici.

@fotbalpepaine2 #fyp #fy #fotbalromanesc #fotbal #horiaivanovici #miticadragomir #dorianpopa ♬ original sound – Fotbal pe Pâine 2

Dorian Popa mai are un motiv de supărare, pe lângă problemele cu legea. El și iubita lui, cunoscută drept Babs, s-au despărțit în urmă cu mai bine de o lună. Anunțul a fost făcut chiar de tânăra cu care artistul s-a iubit aproximativ 11 ani. În timp ce fanii așteptau nunta și copiii, cei doi își separau drumurile în viață.

Citește și: Cheluțu a rămas fără șofer. S-a aflat rezultatul testului antidrog al lui Dorian Popa: „Lăsăm mai jos dovada vie”