VIDEO Mitică Dragomir se pregătește de ce este mai rău. Fostul șef de la LPF și-a cumpărat groapă la Bellu cu 90 de mii de euro: „E bine să te asiguri”

Fostul șef de la LPF își permite să trăiască pe picior mare, dar nu și veșnic. Și fiind conștient de acest lucru, Mitică Dragomir a decis că mai bine se asigură de pe acum că are un loc să își doarmă somnul de veci.

25 oct. 2023, 18:48
VIDEO Mitică Dragomir se pregătește de ce este mai rău. Fostul șef de la LPF și-a cumpărat groapă la Bellu cu 90 de mii de euro: „E bine să te asiguri”
VIDEO Mitică Dragomir se pregătește de ce este mai rău. Fostul fotbalist și-a cumpărat groapă la Bellu cu 90 de mii de euro: „E bine să te asiguri”

Mitică Dragomir, oricât de carismatic ar părea el, este un tip prevăzător, care știe să își fructifice resursele materiale. Ultima achiziție importantă a milionarului în euro a fost o groapă la cimitir. Da, este adevărat, lucru recunoscut, cu jumătate de gură, chiar de el. Și-a cumpărat deja un loc în Cimitirul Bellu din București, iar suma plătită este echivalentă cu costul unui apartament.

Citește și: Mitică Dragomir, din nou în fața judecătorului. Dosarul RCS-RDS, pentru care ar fi trebuit să facă pușcărie, s-a reluat

Mitică Dragomir, despre locul de veci achizițonat în cimitirul artiștilor

Mitică Dragomir a recunoscut că preferă să fie prevăzător decât să își pună moștenitorii pe drumuri. Încă de pe acum, acesta și-a cumpărat loc de veci, dar nu oriunde, ci chiar în Cimitirul Bellu din București, unde știm că se odihnesc pentru eternitate nume mari din lumea artistică a României.

În cadrul unei emisiuni, Mitică Dragomir a vorbit despre cavoul pe care și l-a cumpărat cu banii cu care ar fi putut să achiziționeze un apartament, însă nu îi pare rău că a dat această sumă, pentru că alte personaje importante din fotbal ar fi fost dispuși să dea mult mai mult pentru un astfel de loc de odihnă veșnică.

„Mie mi-e rușine ce spun acum, dar trebuie să o spun. Eu mi-am luat măsuri din toate punctele de vedere, că suntem în vârstă acum, și mi-am luat criptă lângă Viorel Păunescu, ca să fiu la Bellu lângă el. Mi l-am cumpărat. Am dat pe el o grămadă, cât pe un apartament, vreo 80-90 de mii de euro. Un fost fotbalist, care este acum antrenor în țările arabe, nu spun numele, a concurat pentru o chestie ca asta la Bellu, s-a dus cu licitația până la 350 de mii de dolari. Sunt și de 500 de mii de euro. Păi tu ai văzut ce e acolo? Sunt monumente. Știu că nu mă ajută. Dar este bine să te asiguri, să nu mai umble copii după, să-ți facă loc de veci”, a declarat Mitică Dragomir în emisiunea de pe TikTok, Fotbal pe Pâine.

@fotbalpepaine2 #fyp #fy #fotbalromanesc #fotbal #horiaivanovici #miticadragomir ♬ original sound – Fotbal pe Pâine 2

Nu doar Mitică Dragomir se pregătește de ultimul său ceas, ci și Gigi Becali. Diferența este că latifundiarul din Pipera își construiește singur cavoul. În noua locație unde acesta va locui și își va avea și biroul, Becali va construi și un mausoleu unde se va ruga și își va dormi somnul etern.

„Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

În urmă cu 15 ani, Gigi Becali a luat decizia de a ridica o biserică la circa doi kilometru de casa lui din Pipera, după ce FCSB s-a calificat în grupele Champions League. După ce lucrarea va fi gata, acesta are de gând să se mute lângă această biserică. Acesta a investit 10 milioane de euro pentru întregul proiect.

Citește și: EXCLUSIV Mitică Dragomir, reacţie savuroasă după ce a fost înşelat de vrăjitoare: „Am dat două milioane de euro, ca să aud acum că am fost păcălit de vrăjitoare. Mie doar nevastă-mea mi-a făcut farmece”