EXCLUSIV Mitică Dragomir intervine în dosarul în care e acuzat Piţurcă: „Categoric scapă! Păi, ce, i-a forţat pe cei din armată să cumpere măştile?”

Fostul selecționer este suspectat de cumpărare de influență în legătură cu derularea unor contracte privind achiziția de măști în perioada pandemiei COVID-19, dar Mitică Dragomir, fostul şef al LPF şi un apropiat al fostului selecţioner, este convins că acesta nu a făcut nimic ilegal şi va scăpa de acuzaţii.

31 ian. 2023, 15:15
EXCLUSIV Mitică Dragomir intervine în dosarul în care e acuzat Piţurcă: „Categoric scapă! Păi, ce, i-a forţat pe cei din armată să cumpere măştile?”

Dumitru Dragomir a declarat marţi, în direct la România TV, că justiţia din România încearcă să facă un exemplu din Victor Piţurcă, pentru a-şi spăla imaginea afectată de nenumăratele scandaluri privind achiziţiile din perioada pandemiei, legat de care nu exista, până acum, niciun mare dosar deschis.

„DNA abia astepta sa mai puna mana pe un nume, da de un an, de cand cu pandemia asta, cam someaza, asa ca isi fac mana pe Piturca acum. Dar eu zic ca prezumtia de nevinovatie trebuie sa prevaleze si acum, in cazul lui Piturca. De ce trebuie neaparat sa-l scoatem păe Piturca vinovat de ceva?

Categoric scapa, doar daca n-a platit taxele la stat pateste ceva, altfel e doar o afacere. Pai ce, nu mai poti sa faci afaceri in tara asta? Ce, i-a fortat pe cei de la armata sa cumpere, ce-i asta?
Eu am trecut prin asa ceva si stiu ce pot sa scrie procurorii. Daca e unul care vrea neaparat sa promoveze, sa multumeasca sefii, scrie cate in luna si-n stele.

Pe timpul protocoalelor nu stiti ce s-a intamplat, cu cei de la Ploiesti, ce abuzuri incalificabile se fac? Pai il pune cu catuse si instanta s-ar putea sa-l declare nevinovat.Pai dupa ce iti distruge imaginea, familia, mai poti sa fii om?

Citeşte şi: Alex Pițurcă, reținut de DNA. De ce este acuzat fiul lui Victor Pițurcă

Asa cum au procedat si cu mine. 25 de ani de procese, imi pusesera 296 de milioane prejudiciu si nu era prejudiciu nici 100 de dolari, ca s-a constatat. Si imediat condamnam, nu se poate asa ceva. Stai, domnule, sa se pronunte instanta.

Eu nu cred ca au gresit, pentru ca Piturca lucra cu o haita de juristi in jurul lui. Mi-a si zis „ba, ma duc maine la DNA”. Si l-am intrebat „ce dracu ai facut?”. Mi-a zica ca „am pus bani pentru niste masti, eu stiu ce dracu or fi facut aia pe acolo”. Asta a fost tot, nicio alta discutie.”, a declarat Dumitru Dragomir la România TV.

Nu este prima dată când Mitică Dragomir are doar cuvinte de laudă la adresa fostului selecţioner, în urmă cu aproximativ un an acesta lăudând flerul pentru afaceri al lui Piţurcă, graţie căruia ar fi acumulat o avere impresionantă.

„Este multimilionar! Are afaceri de zeci de milioane. Ușor peste 50 de milioane. Are două blocuri lângă Marriott, are un ginere foarte harnic… Nu am văzut așa ceva. Pițurcă are oameni lângă el, e bine să ai lângă tine oameni de încredere. Pițurcă și Becali au știut să își apropie oamenii buni”, afirma Dumitru Dragomir în urmă cu un an, pentru ProSport Live.

Citeşte şi: Medicul Gheorghe Burnei a scăpat de dosarul de vătămare corporală a trei copii după ce instanţa a constatat prescripţia. Victimele sunt dărâmate: „Nu mai există justiţie! Comisia Superioară a recunoscut că fiica mea a fost operată degeaba”