Mitică Dragomir, moment uluitor cu Giovanni Becali într-un cazinou din Bucureşti. „Ce bani? Arestaţi toţi!”

Giovanni Becali, cel mai important impresar din România, a oferit de-a lungul timpului mai multe momente controversate, iar unul dintre ele a fost dezvăluit de Mitică Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesionsite de Fotbal.

10 ian. 2024, 14:48
Mitică Dragomir, moment uluitor cu Giovanni Becali într-un cazinou din Bucureşti. „Ce bani? Arestaţi toţi!”
Mitică Dragomir, moment uluitor cu Giovanni Becali într-un cazinou din Bucureşti. "Ce bani? Arestaţi toţi!"

Mitică Dragomir, moment uluitor cu Giovanni Becali într-un cazinou din Bucureşti. Fostul şef al LPF a povestit un episod incredibil care l-a avut în prim plan pe celebrul impresar, petrecut într-un cazinou, şi modul în care a reuşit să îşi recupereze banii pierduţi, profitând de o greşeală a unui crupier.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, arestat pentru trafic de icre negre. Fostul șef al LPF a fost așteptat de poliție: „Eu râdeam de ei, știam că nu rămân acolo”

„E de notorietate astăzi. Când eram tineri şi mergeam în cazinou, cu Piţurcă, Giovanni, Păunescu. Veneam de la un meci, am mers la cazinoul Victoria să jucăm.  Giovanni s-a dus la o masă privată ca să jucăm blackjack. Şi pierdea peste 100.000 de euro. A luat împrumut de la toată lumea, a mai luat împrumut şi de la cazinou. Şi vede o carte jos în spatele crupierului: „Hoţii! Bandiţii!”. Îţi dai tu seama, era cazinoul full. Atunci toată lumea venea în cazinou, mâncare gratis, băutură gratis. Acum nu ştiu, n-am mai intrat de 12 ani…

Revenind, a început să urle: „Să vină poliţia!”. Au venit cei de la cazinou să îl întrebe ce a păţit: „M-aţi furat! Aţi jucat fără o carte pe mine. Ia uite acolo”. Se uitau ăia, au văzut cartea, albi toţi la faţă. El le-a cerut toţi banii înapoi şi în plus: „Nu vreţi să îmi daţi?”. A pus mâna pe telefon şi cerea un general de poliţie, Tata Niţu era! Un om admirabil. Ăla îl trimite pe fiul lui, care era căpitan. „Ce bani? Arestaţi toţi!”.

Au dat telefon la Viena şi le-au spus ce s-a întâmplat. Cei de acolo, le-au spus să îi dea banii lui Giovanni, să nu se pună cu poliţia. Giovanni a luat banii, 100.000 plus încă  pe atât şi a plecat râzând. E diabolic. Ce isteţ! Eu îi spuneam să pună cartea la loc, dar Giovanni care e umblat prin lume. I-a făcut varză”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: EXCLUSIV Dumitru Dragomir, scenariu exploziv pentru alegerile prezidențiale: ”Vine unu fixat de afară și ăla câștigă. Regele Charles, când a venit în România, s-a întâlnit cu un singur om”