Mitică Popescu surprinde. Actorul susține că nu a fost internat de urgență în spital: „E o glumă!”

Mitică Popescu respinge informațiile negative care au circulat în ultimele zile, cu privire la starea sa de sănătate. Celebrul actor susține că nu se află internat și nici nu a fost în spital, de curând. 

20 dec. 2022, 20:19
Mitică Popescu surprinde. Actorul susține că nu a fost internat de urgență în spital: „E o glumă!”

Duminică au apărut în presa de cancan primele informații cu privire la o presupusă internare a lui Mitică Popescu în spital. Actorul în vârstă de 86 de ani ar fi fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, secția cardiologie, menționau jurnaliștii din presa tabloidă.

Reacția lui Mitică Popescu a venit marți, 20 decembrie 2022. Actorul cu experiență de 45 de ani în lumea artistică susține că informațiile din ultimele zile sunt fake news.

„Nu este adevărat nimic, este o glumă. Sunt ocupat acum, doamnă, vorbim altădată”, a fost declarația vedetei, pentru Click.ro.

 

Spitalul nu ar fi putut ține secretul. Medicul Bogdan Oprița l-ar fi dat de gol pe Mitică Popescu

 

Oficialii de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca au oferit cu totul alte informații. Mitică Popescu ar fi fost internat în spital, dar Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al instituției sanitare, ar fi scăpat informația către presa tabloidă.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că se află în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat purtătorul de cuvânt, potrivit presei de cancan.

De curând, Mitică Popescu a dezvăluit că îngheață de frig în casă. Astfel, cele mai negre scenarii au fost rapid transmise în presă.

 

Performanțe profesionale spectaculoase pentru Mitică Popescu

 

Celebrul actor prezintă de peste două decenii emisiunea de la TVR 2 „D’ale lu’ Mitică”. În 24 de ani de deplasări în zona rurală, echipa emisiunii a străbătut aproape de 300 de mii de kilometri, adică aproximativ de opt ori ocolul pământului pe la Ecuator.

„Faptul că am păstrat aceeaşi echipă atâţia ani este o performanţă. Vom continua să plonjăm în România profundă, să avem o abordare cât mai autentică. Ne vom concentra în acest sezon pe relaţia cetăţean-autorităţi şi pe politica locală. Vom încerca să descoperim profilul politicianului provincial care agrega pe lângă el grupări interesate în a avea acces la bugetele publice.

Planul Naţional de Redresare și Reziliență al României (PNRR) este ca o halcă de carne pusă deja la proţap care miroase în toate cele patru zări şi din care aşteaptă să se înfrupte o mulţime de oameni. Simţindu-se încolţiţi, multi dintre aceşti indivizi devin agresivi, agresivitate pe care şi-o îndreaptă către echipa de filmare. Veţi vedea în ediţiile din această toamnă şi astfel de momente”, a declarat Cristian Vlad, realizatorul emisiunii, potrivit TVR.