Miting PNL în Alexandria. Ludovic Orban: „Cu ochii pe ei şi cu parul pe ei, cu plângeri penale”

Peste 3.000 de oameni au participat, sâmbătă, la un marş PNL în Alexandria, alături de preşedintele PNL, Ludovic Orban, de Rareş Bogdan şi alţi lideri liberali. Ludovic Orban i-a îndemnat pe colegii de partid să fie atenţi la votul din 26 mai, pentru a nu fi „furat”. „Cu ochii pe ei şi cu parul pe ei, cu plângeri penale”, le-a spus Orban liberalilor. 

RomaniaTV.net
20 apr. 2019, 09:25

„Liviu Dragnea a dat dispoziție ca PNL să nu poată organiza miting în Alexandria. Începând cu ora 12:00 pornim din str. Vedea, nr.17 și mărșăluim împreună cu candidaţii noștri la Alegerile Europarlamentare pe străzile orașului”, au anunţat reprezentanţii PNL pe pagina de Facebook.

„Suntem în bârlogul lui Dragnea, Veorica, venim și la tine!”, a spus Florin Roman, în timpul prezentării candidaților.

„Camarazi liberali, suntem în război cu Dragnea. Suntem în război cu mafia din jurul lui Dragnea. În 26 mai va veni momentul revanşei. Este ziua în care România se ridică şi pe Dragnea trebuie să-l punem în genunchi, să ceară iertare poporului român pe care l-a umilit. (…) În 26, ne luptăm cu tuta, cu analfabeta. Vasilica, nici nu știi cât de mică începi să fii. Dragnea, vei ajunge acolo unde ajung infractorii, la pușcărie dacă asta spune legea în democrație”, a continuat deputatul liberal.

Rareş Bogdan a spus că a venit alături de Ludovic Orban pentru a elibera Teleormanul de „neobolşevicii lui Liviu Dragnea”.

„În şapte ani de când guvernează România, Liviu Dragnea şi ai săi au spus un singur adevăr, unul singur: România merită mai mult. Da, România merită mult mai mult decât PSD, România merită mult mai mult decât Dăncilă, merită mult mai mult decât Carmen Dan, decât Liviu Dragnea, decât Eugen Nicolicea, decât Codrin Ştefănescu, decât «Mitralieră» Rădulescu, decât Şerban Nicolae, decât Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda. (…) Să nu vă fie frică, să nu vă fie frică, pentru că Liviu Dragnea pică şi va pica direct în nas, mult mai repede decât îşi închipuie cei care îl susţin”, a afirmat Rareş Bogdan.

La rândul său, liderul PNL, Ludovic Orban, a spus că PNL garantează că fiecare român va fi respectat.

„Cum conduc ei, dragii mei? Ştiţi foarte bine, în Teleorman, ştiţi foarte bine cum conduc în DB, ştiţi foarte bine cum conduc în Argeş, ştiţi foarte bine cum conduc în Ialomiţa, în Prahova mai puţin că lumea e mai educată şi…e o populaţie urbană. Îşi bat joc de oameni, îi sperie pe toţi oamenii care au frică faţă de Dumnezeu, îi sperie că nu le mai dau ajutoare sociale (…) Asta fac ei, conduc călcând în picioare voinţa şi demnitatea fiecărui român”, a afirmat Orban.

El a afirmat că oamenii trebuie învăţaţi că „nu sunt condamnaţi să o ducă rău, că nu sunt condamnaţi să fie săraci, că au şansa de a trăi bine”.

„Oameni buni, vom avea o muncă extrem de grea, mai ales aici. Ştiu foarte bine satrapii din judeţele din sud, primarii care îi mână ca pe oi la vot, primarii din Giurgiu, unde nici nu contează cum votează oamenii pentru că ei scriu procesele-verbale înainte de exercitarea votului. Ştiu foarte bine că sunt în stare să cumpere, pe nimic, că sunt în stare, şi deja au început, fiţi vigilenţi! De regulă o făceau numai în locale, acum sunt atât de disperaţi încât o fac şi la europarlamentare, plătesc datoriile de pe caiet şi îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii. Aduceţi-vă aminte ce a făcut, nici nu îi ştiu bine numele… Cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut să fure la vot în văzul întregii Europe! Vă daţi seama de ce sunt ăştia capabili în fiecare secţie de votare? Cu ochii pe ei şi cu parul pe ei, cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secţia de votare din partea Partidului Naţional Liberal! Cum i-am prins că vor fure, imediat anunţăm poliţia, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să ştie clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul asta trebuie să păzim voturile noastre”, a spus Orban.

La finalul mitingului, reprezentanţii PNL au plecat la o plimbare prin Alexandria, având buchete de lalele galbene, pe care le-au împărţit trecătorilor.