Miting PSD, la Târgovişte. Baraje de Poliţie, jandarmi şi străzi închise la Târgovişte înainte de manifestaţia social-democraţilor

Publicat: Duminică, 19 Mai 2019 11:54 // Actualizat: Duminică, 19 Mai 2019 13:45 // Sursa: romaniatv.net

Zeci de mii de social democrati s-au adunat duminică, pe platoul din faţa Prefecturii, la Targoviste, la ultimul miting al social-democraţilor din aceasta campanie înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai. În contextul mitingului electoral al PSD, Poliţia a decis să închidă circulaţia auto 14 străzi din municipiu. 

UPDATE: Liviu Dragnea a susţinut un discurs la mitingul PSD, lansând un atac virulent la adresa președintelui Klaus Iohannis.

"Şi Iohannis a realizat ceva în industrie: industria urii, pentru că acest om nu își poate iubi țara. Noi vrem să câștigăm la vot, Iohannis vrea să câștige cu procurorii. Noi mereu vom respecta rezultatului votului, Iohannis va dori să-l răstoarne. Noi guvernăm, Iohannis blochează. PSD construiește, Iohannis și ai lui dărâmă. Noi creștem România, Iohannis o blochează. Tot timpul PSD dă, Iohannis și ai lui ia, au blocat pensii, au tăiat salarii. Nu cumva Iohannis și oamenii lui, acele partide de securiști care îl susțin vor ca această țară să fie slăbită? Pentru că vor să o pună la picioarele stăpânilor lor.
Azi ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligați să-l ducem și să-l câștigăm. Credeți că poate? Ăsta nu poate să țină minte două întrebări: hal de președinte al unei țări, făcea semne să tragă mira. La cine mai venea mira la tv? La Ceaușescu, ne-am întors cu 30 de ani în urmă. Nici huiduieli nu merită", a mai spus liderul PSD despre Iohannis.

UPDATE: Rovana Plumb, primul candidat al PSD la europarlamentare, a ţinut un discurs în faţa simpatizanţilor PSD, adunaţi duminică în centrul oraşului Târgovişte.

Partidul Social Democrat vrea ca România să stea la masa deciziilor europene nu în anticameră, a declarat duminică, la Târgovişte, liderul organizaţiei PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai, citată de Agerpres.

Ea spus că în această campanie electorală social-democraţii au fost atacaţi şi hăituiţi de Opoziţie, iar preşedintele Klaus Iohannis i-a ignorat timp de cinci ani şi i-a jignit.

"În această campanie electorală s-au spus multe minciuni, a fost multă manipulare faţă de PSD, dar cea mai mare minciună a fost aceea că PSD vrea să scoată România de pe calea europeană. Este o minciună gogonată. Partidul nostru, să nu uite, a dus România în UE, partidul nostru a realizat cel mai bun program de aderare a României la zona euro, PSD vrea ca România să stea la masa deciziilor europene nu în anticameră. Vrem mai mult respect pentru români, vrem mai mult respect pentru România. Spunem stop dublului standard, gata cu dublul standard, România merită mai mult respect în Uniunea Europeană şi vom aduce mai mulţi bani europeni pentru că ştim să negociem cu celelalte state membre pentru dezvoltarea comunităţilor noastre, aici în Dâmboviţa, în Prahova, în Argeş, Călăraşi, în toată România", a declarat Rovana Plumb, la mitingul electoral al PSD de la Târgovişte.

Liviu Dragnea a ajuns la Târgovişte, unde are loc ultimul miting de campanie al PSD, cu puţin înainte de ora 13. 

Baraje de Poliție, jandarmi și străzi închise la Târgoviște înainte de manifestaţia social-democraţilor

"Având în vedere adunarea publică ce se va desfăşura în data de 19.05.2019, Poliţia Locală Târgovişte informează că, pentru realizarea dispozitivului şi asigurarea măsurilor de afluire şi defluire, mai multe străzi vor fi închise circulaţiei rutiere în intervalul orar 10,00 - 16,00. (...) Restricţiile de circulaţie se realizează conform prevederilor art. 5, pct. 7 din OUG 195/2002 republicată. Dispozitivul de protecţie va fi dimensionat în funcţie de numărul de participanţi la această adunare", precizează Poliţia Locală Târgovişte.

Conform sursei citate, străzile închise sunt: str. Grigore Alexandrescu - integral, str. Col. Băltăreţu - sectorul cuprins între intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu şi str. Poet Gr. Alexandrescu, bd. Regele Carol I - sectorul cuprins între bd. I. C. Brătianu şi bd. Mircea cel Bătrân, bd. Mircea cel Bătrân - integral, bd. Libertăţii - integral, str. Stelea - sectorul cuprins între intersecţia cu bd. Libertăţii şi str. Calea Domnească, bd. Independenţei - integral, str. Lt. Stancu Ion - integral, str. Calea Bucureşti - sectorul cuprins între str. Calea Domnească şi str. Calea Ialomiţei, str. Calea Domnească - sectorul cuprins între str. Calea Bucureşti şi intersecţia cu str. Constantin Brâncoveanu, str. Cpt. Andreescu - integral, str. 9 Mai - de la intersecţia cu str. Avram Iancu până la intersecţia cu bd. Independenţei, str. Justiţiei - integral, str. Gimnaziului - integral.

IPJ Dâmboviţa recomandă pentru adunarea publică de la Târgovişte: "Adoptaţi o conduită preventivă! Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine din teren. Dacă în preajma dumneavoastră observaţi persoane cu un comportament agresiv, îndepărtaţi-vă de acestea şi informaţi efectivele din dispozitivele de ordine publică. Nu intraţi în discuţii contradictorii! Nu consumaţi băuturi alcoolice, mai ales în locurile publice! Protejaţi-vă bunurile! Nu le lăsaţi nesupravegheate nici măcar pentru câteva secunde!".

De asemenea, se cere prudenţă la volan când maşina trece pe lângă un grup mai mare de oameni şi să se semnaleze la 112 orice situaţie de urgenţă.

"Dacă poliţiştii sau jandarmii vă cer documentele de identitate, colaboraţi cu aceştia. Activităţile de verificare sunt efectuate pentru siguranţa dumneavoastră. Nu forţaţi barajele impuse de poliţiştii rutieri. Acestea au rolul de a proteja vieţi şi a preveni accidentele de circulaţie. Manifestaţi înţelegere şi respectaţi indicaţiile şi semnalele poliţiştilor cu privire la rutele ocolitoare. Semnalaţi orice situaţie de urgenţă la 112 sau la cel mai apropiat poliţist din teren", arată IPJ Dâmboviţa.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Dragnea miting psd miting PSD Targoviste PSD PSD Targovist Rovana Plumb
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 mai 16:01
Răspunde | Votează email 0 email
Gogu
Europa e in regula, dar cei care o conduc au probleme. Sunt dirijati din spate de Soros, un Condamnat Penal Definitiv din nov. 2017 ! In plus, Globalizarea urmareste desfiintarea statelor, a valorilor nationale, a religiilor (in special, a Crestinismului), pentru a ajunge mai usor la Resurse. ONG-urile lui Soros si banii lui (de exemplu, prin "St.Batory") incurajeaza numai actiuni si non-valori ce sunt contrare Crestinismului. Informati-va inainte de a decide directia pe care mergeti. Nici o problema, fiecare e liber sa gandeasca orice, dar ganditi-va si la cei ce vin dupa noi. Poate pentru ei va fi prea tarziu...
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H