Mititelu continuă războiul cu şefii fotbalului românesc

Patronul Universităţii nu se lasă până nu îi dă jos de la conducerea fotbalului românesc pe Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir. Acesta anunţă că a auzit că preşedintele FRF se gândeşte să demisioneze.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 08:00
Mititelu continuă războiul cu şefii fotbalului românesc

La puţin timp după ce patronul Adrian Mititelu a anunţat o adevărată apocalipsă în fotbalul românesc, clubul Universitatea Craiova a redactat un comunicat de presă în care prezintă dovezile pe care s-au bazat afirmaţiile conducătorului echipei.

Potrivit grupării din Bănie, Ministerul Justiţiei din România a răspuns unei adrese trimise de olteni, confirmând mai multe nereguli la FRF, nereguli care ar duce până la dizolvarea FRF.

„Într-un răspuns primit de la Ministerul Justiţiei în urma unei cereri făcute de Fotbal Club U Craiova SA, rezultă fără echivoc că Federaţia Română de Fotbal funcţionează ilegal de circa 11 ani de zile. În sensul că:

1. Membrii Asociaţiei ai Federaţiei au rămas fostele asociaţii sportive din anul 2000 care acum nu mai există;

2. Comitetul Executiv a rămas neschimbat din 2004, având în componenţă inclusiv persoane care nu mai sunt în viaţă;

3. Toate adunările generale făcute la Federaţie din anul 2004 încoace şi implicit alegerea preşedintelui Mircea Sandu şi a membrilor Comitetului Executiv sunt nule de drept.

Consecinţa acestei situaţii merge până la dizolvarea Federaţiei şi practic intrarea în colaps a Fotbalului Românesc. Menţionăm că şi situaţia LPF este identică”,  potrivit ziare.com.

Anterior, Adrian Mititelu anunţase că, în urma acestor dezvăluiri, preşedintele FRF, Mircea Sandu, îşi pregăteşte demisia.

„Lucrurile sunt foarte foarte grave şi nu trebuie să fie luate ca o glumă. Toţi care sunt în funcţie la FRF nu au ce căuta acolo, trebuie daţi afară. Am auzit că Mircea Sandu vrea să îşi dea demisia în zilele următoare”, a spus Mititelu.