Mititelu l-a pârât pe Sandu la FIFA şi UEFA pentru că le-a făcut „căcăcioase”

Adrian Mititelu nu se lasă până nu îi va face probleme lui Mircea Sandu şi acum speră să îl încurce anunţând FIFA şi UEFA că le-a făcut "căcăcioase". Interesant este însă cum a tradus termenul în engleză pentru a-l putea face pe înţelesul oficialilor de la Zurich şi Nyon.

RomaniaTV.net
16 nov. 2011, 16:01

Anchetat de DNA pentru abuz în serviciu în cazul dezafilierii Universităţii Craiova de la FRF, „Naşul” a fost pârât de Mititelu la FIFA şi UEFA pentru că le-a făcut „căcăcioase” într-o emisiune televizată, scrie ProSport.

Cele două foruri au refuzat să comenteze sau să intervină în vreun fel în ancheta DNA în privinţa dezafilierii Universităţii Craiova. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a explicat că cele două foruri nu vor interveni, cu atât mai puţin după problemele avute din cauza excluderii grupării FC Sion din Europa League.

Afirmaţia lui Sandu a fost raportată imediat de oficialii Universităţii Craiova, care au trimis o adresă la FIFA şi UEFA în care se povesteşte ieşirea lui Sandu. Oficialii Craiovei chiar au tradus în engleză termenul folosit de Sandu la adresa celor două foruri, după cum se poate vedea în facsimil.

FIFA şi UEFA au răspuns Universităţii Craiova că nu au nimic de adăugat în urma primirii acestei scrisori şi că-şi menţin poziţia comunicată anterior în acest caz.


loading...
Partenerii noștri