Mitrea: Caricaturile cu Geoană le voi folosi la darts. Mă distrez când sunt nervos

Senatorul Miron Mitrea, coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile locale din Capitală, a cumpărat, sâmbătă, la Consiliul Naţional, două caricaturi cu Mircea Geoană, pe care a spus că le va folosi pentru a juca darts când este nervos, scrie "Gândul".

RomaniaTV.net
22 oct. 2011, 10:12
Mitrea: Caricaturile cu Geoană le voi folosi la darts. Mă distrez când sunt nervos

Patru caricaturi a cumpărat sâmbătă Miron Mitrea de la expoziţia organizată de Institutul „Ovidiu Şincai” în faţa sălii unde s-a desfăşurat Consiliul Naţional al PSD: două cu Mircea Geoană, una cu Ion Iliescu şi una a sa, notează Gândul.

„Am luat caricaturi doar cu cei care mă interesează”, a declarat pentru „Gândul” Miron Mitrea. Întrebat dacă nu cumpără o caricatură şi cu Marian Vanghelie, senatorul a spus că „nu îl interesează”. „Am luat o caricatură cu domnul Iliescu, că mie îmi este drag şi una cu mine, să le pun în birou”, a explicat Mitrea.

Cel mai mult a fost interesat de fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană, care a criticat într-un interviu acordat MEDIAFAX decizia partidului de a-l numi coordonator al campaniei pentru alegerile locale. „Este cea mai importantă caricatură”.

El a vrut să cumpere la început o caricatură cu Geoană în format A3, care costa 100 de lei. Nu i-a plăcut, considerând că nu îl reprezintă destul de bine.

„Astea mici îl reprezintă mai bine, este mai caraghios. Caricatura asta în care arată aşa mai prostănac mi-a plăcut foarte mult. Una o să o pun acasă, alta în Deltă şi când sunt nervos mă distrez, joc darts”, a declarat pentru „Gândul” Miron Mitrea.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a lansat, într-un interviu acordat vineri agenţiei MEDIAFAX, o serie de critici la adresa lui Miron Mitrea, afirmând că alegerea acestuia ca şef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nefericită.

„Alegerea domnului Mitrea ca şef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nu foarte fericită, ca să nu spun nefericită. Pe de o parte, pentru că maniera brutală în care se încearcă impunerea domnului Mitrea la (PSD – n.r.) Bucureşti creează o reacţie firească şi legitimă din partea organizaţiei. Pe de altă parte, domnul Oprescu a câştigat alegerile pe o notă de independenţă şi nu cred că domnul Mitrea reprezintă un plus de vreun fel pentru Sorin Oprescu. Dar este decizia lui, însă cred că, din punctul de vedere al jocului politic, această soluţie este nefericită”, a susţinut Geoană.

În replică, Miron Mitrea a declarat că fostul preşedinte al partidului Mircea Geoană nu mai contează pentru el şi nu îl interesează ce afirmă acesta.