Mitropolitul Ardealului, despre lozinca ''Spitale, nu catedrale'': E nevoie şi de spitale şi de doctori. Ce frumos ar fi, un spital no

Publicat: Miercuri, 12 Decembrie 2018 18:34 // Actualizat: Miercuri, 12 Decembrie 2018 18:34 // Sursa: romaniatv.net

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat miercuri, că nu este nevoie doar de catedrale, ci şi de spitale şi de doctori, el cerând consilierilor judeţeni din Sibiu să facă tot posibilul pentru construcţia unui nou spital în oraş.

"Se tot vorbeşte când se realizează câte ceva în cadrul Bisericii de ce se face, când nu se realizează, e bine să ne spună de ce nu facem. Dar sintagma catedrale - spitale, s-a făcut catedrala şi o să vedeţi, că toţi cei care au contestat, vor ajunge să se laude după aceea, că avem şi noi o catedrală naţională care s-a ridicat într-un an de Centenar. Dar că e nevoie de spitale, clar. E nevoie şi de doctori", a spus Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu.

Mitropolitul Ardealului i-a îndemnat pe politicienii locali să se unească pentru a ridica un nou spital în Sibiu.

"Şi dacă ideea aceasta a unui spital municipal trebuie să fie sprijinit şi îmbrăţişat de toţi, eu nu cred că nu o să putem cu toţii împreună să lăsăm ceva în urma noastră, ceva care va rămâne după noi nu doar ca o simplă amintire, ci ca pe faptă bună. (...) Ce frumos ar fi, un spital nou!", a mai spus ÎPS Laurenţiu Streza.

Preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi-a exprimat speranţa că va reuşi să realizeze un spital nou.

Consiliul Judeţean şi Primăria Sibiu doresc să construiască un spital judeţean nou şi pentru aceasta au cerut sprijin şi de la guvern.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
biserici ÎPS Laurențiu Streza Mitropolitul Ardealului spitale
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H