Mitropolitul Clujului i-a vizitat la spital pe supravieţuitorii accidentului aviatic

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ i-a vizitat în spital, în cursul dimineţii de marţi, pe cei patru supravieţuitori ai accidentului aviatic, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
28 ian. 2014, 11:21
Mitropolitul Clujului i-a vizitat la spital pe supravieţuitorii accidentului aviatic

IPS Andrei Andreicuţ a precizat că pacienţii se simt bine şi sunt optimişti, deşi au trecut printr-o asemenea traumă, cum este experienţa supravieţuirii unui avion care se prăbuşeşte.

„I-am găsit bine, am fost la ei în salon şi am vorbit puţin cu ei. Este o mare traumă să treci prin aşa ceva, să fii într-un avion care se prăbuşeşte. Mă bucur că i-am găsit bine şi că sunt optimişti. E bine să îi vizitezi pe cei care se află în necaz”, a declarat presei mitropolitul la plecarea din spital.

Cei patru pacienţi sunt periodic vizitaţi de preotul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Ioan Cozma, care a făcut rugăciuni speciale de însănătoşire încă de la internarea acestora.

Cei patru pacienţi internaţi la Cluj au supravieţuit unui accident aviatic petrecut luni 20 ianuarie, când un avion ce transporta o echipă de medici pentru un transplant s-a prăbuşit în Munţii Apuseni. În urma accidentului, pilotul Adrian Iovan şi medicul rezident Aurelia Ion, au murit.

Dintre cei şapte pasageri, patru se află la Spitalul Clinic Judeţean Cluj la secţia de ATI, iar medicul Radu Zamfir a părăsit spitalul a doua zi după internare, pe proprie răspundere, întorcându-se la Bucureşti.